Vikings

Rollo Paris'te o göz göze geldiği hatunla evlenecek zaten. Spoiler değil tahmin :D

ragnar bir ara kendi basina daldi aralarina bildigin battal gazi gibiydi ama gücü bukadari.

hani bu kivanc tatlitug iki bölüm icin anlasmisti ama zaten son iki bölüm kaldi , bu haber balon mi cikti?

ragnar bir ara kendi basina daldi aralarina bildigin battal gazi gibiydi ama gücü bukadari.

hani bu kivanc tatlitug iki bölüm icin anlasmisti ama zaten son iki bölüm kaldi , bu haber balon mi cikti?
Zaten o haber çıktığında çekimler çoktan bitmişti

diziyi hristiyan viraline cevirdiler

ragnarı vaftiz ettiler ya la

Dizi Vikinglerin neden,nasıl Hristiyan oldukları konusunu işler oldu. Adam gibi bi savaş, fetih göremedik.

Hayatımda bu diziye kadar fransızların kazanmasını istediğim savaş olmazdı herhalde :)

Vikinglerden tiksindim bu sezon resmen.

4. sezonu da olacakmis ama 2016'da yayinlanacak... yuh her sezon icin 1 sene beklenilir mi allasen.

Bu kadar tahmin edilebilir bir son yapmalarını beklemiyordum doğrusu. Çok vasat bir final oldu.

9.bölümü zaten sezon finali kıvamındaydı. Daha ne bekliyosunuz, ne yapsın adamlar. GOT'tan net daha güzel.

En azından kahinin söylediklerini bir yere bağladılar... Gerçi herkes tahmin etmiştir Rollo-prenses olayını. Ama Ragnar biraz sürpriz oldu.

sezon finali gibi sezon finali degildi yani... son bölüm oldugunu bilmesem final demezdim.

kıvanç t. kovulmus.

Dizideki rolü gereği sadece 2 bölümde ekranda olmayı kabul etmeyen Kıvanç Tatlıtuğ, beklediğini bulamadı.

"Ben 2 bölüm oynayacak kadar amatör" değilim diyen Tatlıtuğ, Vikingler'in yapımcılarından "Sürekli bir rol olmaz" yanıtı aılınca dizide rol almama kararı aldı.

Kafaya bak ne alaka 2 bölüm oyna ama bunun sayesinde ismini duyur arkadas, amatör olmakla ne alakasi var, yazik ya gercek amatörlük dünyaca ünlü bir yapimda oynamak varkene böyle bir karar almak dir

Geri
Üst Alt