Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.001
- 10.317
- 2.413
Kiralik isteyen baska oyuncu arasin. Almak isteyen bastiracak parayi alacak bonservisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anaa twiti görmemistim ahaha harbi kiralikmiss heeKimse cesaret edememiş ama ben söyleyeyim varsın kötü olayim. .
Kadrosuna katmak istiyor doğru ama satın alma opsiyonu ile kiralayarak. (Opsiyon zorunlu değil)
Gule gule Ispanya'da kendine iyi bak.
Villarreal, Galatasaray'ın 15 milyon euroluk bonservis talebini karşılamayı kabul etti. [Calciomercato]
Daha iyi bir takimi zor bulur .Kendi gitmek istemiyor
Daha iyi bir takimi zor bulur .
9 da aston villadan geldiği söyleniyordu doğru mu o knkGule gule Ispanya'da kendine iyi bak.
Villarreal, Galatasaray'ın 15 milyon euroluk bonservis talebini karşılamayı kabul etti. [Calciomercato]
5 milyon euro zaten kiralama bedeli aldik.9 da aston villadan geldiği söyleniyordu doğru mu o knk
6 diyen de var
Cezai maddesi 2 milyon diye hatırlıyorum 7'de olabilir.5 milyon euro zaten kiralama bedeli aldik.
opsiyonu kullanilmadigi taktirde 4 milyon euro daha aliyorduk galiba yani 9 milyon euro olabilir.
Evet o da olabilir ya 2 ya da 4 galiba, en kotu 7 milyon euro almis olduk.Cezai maddesi 2 milyon diye hatırlıyorum 7'de olabilir.
Erden gitti tabi kim pazarlayacak daha fazlasina? Dursun ilk gelen teklifte adam satiyor.Karsız bir anlaşma olmuş daha potansiyelli bir isimdi 15 ne