İlk maçlarında aşırı kazma bir herifti, hala da öyle gariplikleri var ama bazen de muazzam işler yapıyor.

Dengesiz ve sakatlık olayı olmasa 50 kağıt bu adam.
İlk maçlarına bakarak bende bir yorumda bulunmuştum :D Ama herif bambaşka seviye oldu bir zaman sonra. Zaten Porto'da seviye atladı. Geçen transfer dönemi iç geriyorduk. Bu dönem alabilirsek riske değer gibi.

öncelik Muriqi olmazsa ebubekir haberleri doğru değildir umarım yaw

Sneijder gelmeden öncede herkes yok sakat yok bilmem ne alınır mı deniyordu sonuç ortada eğer yazı sağlam geçirip kendini toparlayıp lige kadar ritim bulursa heleki banegalı feghoulili babelli kadroyla +25 gol yazar

Ah şu parasızlık..

Gol atmış Jagne gibi adamı gönderip abubakar peşinde koşmazdık.

Abi alacağın golcü kılçıksız olmalı. Bu arkadaşımızın sakatlık sorunu var. Tamam iyi topçu ama dizler pert bir kere.
FB Kruze'yi alarak risk aldı. Gol umutlarını Kruze'ye bagladilar, herif bı elde patlarsa küme düşer bu FB söyleyeyim.
Bizim alacağımız golcü riski minimum bir adam olmali. Tabii ki her transferde risk var ama mesela Gomis'i alırken bu derece katkı verecegi belliydi. Ligue 1'de 21 atmış sezonda 40 maç oynamış bir topcuydu.

Türkiye'ye geri dönmek istemediğini öğrendim.Beşiktaş da kiralık teklif yapmış ama oyuncu para bile konuşmamış.

Abi alacağın golcü kılçıksız olmalı. Bu arkadaşımızın sakatlık sorunu var. Tamam iyi topçu ama dizler pert bir kere.
FB Kruze'yi alarak risk aldı. Gol umutlarını Kruze'ye bagladilar, herif bı elde patlarsa küme düşer bu FB söyleyeyim.
Bizim alacağımız golcü riski minimum bir adam olmali. Tabii ki her transferde risk var ama mesela Gomis'i alırken bu derece katkı verecegi belliydi. Ligue 1'de 21 atmış sezonda 40 maç oynamış bir topcuydu.

M.Gomez haberi vardı az önce. Abu yerine tercih edilebilir mi sizce? 1+1 şeklinde.

Geri
Üst Alt