Beşiktaş'a vidayı kaptırdık gerçi bence ihtiyacımız yok ama bunu kaptırmayalım.Ayrıca talisca için de zamanı gelince devreye girelim.

ligteki en bos oyuncu allah korusun bizden tinerciler alabilse keske ama alamazlar

adamın sut dısında hicbir özelligi yok takım savunmasına yardım press oyun görüsü vs hicbiri yok

arada bir frikik atacak yada uzaktan gol bu adama avrupada 25 milyon verecek keriz bulacaklarmı bakalım

ligteki en bos oyuncu allah korusun bizden tinerciler alabilse keske ama alamazlar

adamın sut dısında hicbir özelligi yok takım savunmasına yardım press oyun görüsü vs hicbiri yok

arada bir frikik atacak yada uzaktan gol bu adama avrupada 25 milyon verecek keriz bulacaklarmı bakalım
talisca sakatlansın beşiktaş %30 güç kaybeder ve şampiyonluk yarışından düşer.

Bu formuyla devam ederse Beşiktaş'a falan da yar olmaz. Orta sıra EPL takımlarından birine gider.

Bu tip bir futbolcuya ihtiyacımız var ama Aboubakar kadar iyisine gerek yok bence bize bunun 1 tık aşağısı yedek olmayı kabullenebilecek bir adam lazım.

Arkadaşlar bunun attığı bir çalım var ve bu çalımın da özel bir adı var hatırlayamıyorum bir türlü aşağıdaki videoda 5.20 de yaptığı hareket

bu hareketin adını bile yazsın lütfen

Arkadaşlar bunun attığı bir çalım var ve bu çalımın da özel bir adı var hatırlayamıyorum bir türlü aşağıdaki videoda 5.20 de yaptığı hareket

bu hareketin adını bile yazsın lütfen

hocus pocus diyor ecnebiler, bi de rabonaya benziyor senin anımsadığın isim o olabilir

Biz takıma en önden liderlik edecek, takımın kalitesini arttıracak Hakan Şükür, Johan Elmander tarzı adamları söylerken halen kendi skoruna bakan, atletik santrafor peşinde koşuyoruz. Özellikle Fatih Terim'in oyun anlayışında Gomis'in hiç onun adamı olmadığını düşünmüştüm. Hadi onu tutmaya mecburdu dedik bu sefer Diagne'yi aldı 2. santraforu olarak. Şimdi 3. hamleyi de Abou'yla yaparsa ben ciddi anlamda hocayı tanıyamadığımı düşüneceğim. Bize lazım olan profil olarak yüksek kalsa da oyun tarzı olarak daha Dzeko tarzı bir oyuncu olmalı. Bu kanat oyunu, hücumcu bekler ve ofansif anlayışla Eren bile yarım sezonda 10 gol attı, Abou da atar-Diagne de ama bizim ihtiyacımız olan oyuncunun, bilhassa ŞL seviyesinde bu tarz isimler olmadığı kanaatindeyim.

Geri
Üst Alt