- 28 Mayıs 2011
- 10.584
- 10.064
- 1.838
Son 4 yılda kuştaşlardan kovulanlar listesine ilk sırada seni de en yakında yazarız, pizzacı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene bu konuda biraz endişe yarattı takım şahsen. Doymuş oyuncular çok takımda, bu sene genç ve aç isimleri eklemek zorundayızBiz basarili oldukca ligdeki rakipler de dogal olarak daha fazla motive olacaklar bize karsi
Biz bundan dolayi motive olacakmiyiz önemli olan bu
Doğru yoldalarBirinin başkan adayı “Galatasaray’ın hegemonyasına son vermeye geliyoruz” der
Diğerinin teknik direktörü “Galatasaray ile mücadele etmeye geliyoruz” der.
Okan istifa diye bağırttırır yönetim ancaÖnünüzdeki sezon inanılmaz aleyhimize inanılmaz oyunlar dönecek. Bu sezonu mumla arayacağız. Yabancı kuralı Türk futbolunu geliştirmek için değil, Galatasaray'ı durdurmak için inatla empoze ediliyor.
Bizim pısırık yönetim yine herşeye sessiz kalacağı için sinir krizleri geçireceğiz. Ben bu yüzden önümüzdeki sezon izlemeyi düşünmüyorum, bakalım dayanabilecek miyim.
Doymus oyuncular var ve bunlarin farkında olmayan bir hoca var cunku hocada ciddi anlamda mental olarak tükenmiş durumda bence yani hoca kendisi doymus tükenmiş durumda olmasa ve takimi yenileme ihtimalini görsek bu sene icinde umudumuz olurdu ama mevcut görünen tabloda umutlu olmamız cok zorBu sene bu konuda biraz endişe yarattı takım şahsen. Doymuş oyuncular çok takımda, bu sene genç ve aç isimleri eklemek zorundayız
Seninle aram nasıl abiAybarsla aranız nasıl