Haber Vincenzo Italiano: "Hepimiz Galatasaray'a zorluk çıkarmak, onları zor duruma düşürmek için yola çıkacağız"

Son 4 yılda kuştaşlardan kovulanlar listesine ilk sırada seni de en yakında yazarız, pizzacı.

Seneler evvel bjkye döndüğünde daum da aynı açıklamayı yapmıstı
Seneler geçiyor ama değişen birşey olmuyor

Biz basarili oldukca ligdeki rakipler de dogal olarak daha fazla motive olacaklar bize karsi

Biz bundan dolayi motive olacakmiyiz önemli olan bu
Bu sene bu konuda biraz endişe yarattı takım şahsen. Doymuş oyuncular çok takımda, bu sene genç ve aç isimleri eklemek zorundayız

Önünüzdeki sezon inanılmaz aleyhimize inanılmaz oyunlar dönecek. Bu sezonu mumla arayacağız. Yabancı kuralı Türk futbolunu geliştirmek için değil, Galatasaray'ı durdurmak için inatla empoze ediliyor.

Bizim pısırık yönetim yine herşeye sessiz kalacağı için sinir krizleri geçireceğiz. Ben bu yüzden önümüzdeki sezon izlemeyi düşünmüyorum, bakalım dayanabilecek miyim.

Önünüzdeki sezon inanılmaz aleyhimize inanılmaz oyunlar dönecek. Bu sezonu mumla arayacağız. Yabancı kuralı Türk futbolunu geliştirmek için değil, Galatasaray'ı durdurmak için inatla empoze ediliyor.

Bizim pısırık yönetim yine herşeye sessiz kalacağı için sinir krizleri geçireceğiz. Ben bu yüzden önümüzdeki sezon izlemeyi düşünmüyorum, bakalım dayanabilecek miyim.
Okan istifa diye bağırttırır yönetim anca

Ben bu aciklamayi iltifat olarak algiladim. Feneri hic sklemiyor ve sampiyon olmayi istiyorsa orda tek bizi rakip olarak görüyor.

Neredeyse hiçbir geliri olmayan ve başarısı olmayan kulup 100 milyon euro bütçe ayiriyorsa bizim bütçemiz nasil olacak bakalim

Seneye herkes sadece bizim maçları izleyip bize önlem almaya çalışarak kurgularını planlarını yapacaklar anlaşılan...

Adam haklı bunda kızacak bir şey yok. Ligin tek hakimi Galatasaray ne diyecekti feneri mi devirmeye çalışacaktı.

Bu sene bu konuda biraz endişe yarattı takım şahsen. Doymuş oyuncular çok takımda, bu sene genç ve aç isimleri eklemek zorundayız
Doymus oyuncular var ve bunlarin farkında olmayan bir hoca var cunku hocada ciddi anlamda mental olarak tükenmiş durumda bence yani hoca kendisi doymus tükenmiş durumda olmasa ve takimi yenileme ihtimalini görsek bu sene icinde umudumuz olurdu ama mevcut görünen tabloda umutlu olmamız cok zor

Geri
Üst Alt