- 16 Haziran 2010
- 208.214
- 161.873
- 6.838
Vincenzo Italiano: "Bugün en güzel şey çok zor bir deplasmanda geri düşüp oyundan kopmamaktı. Bu reaksiyondan dolayı takımımı kutluyorum. İkinci yarı fiziksel kalitemizi gösterdik. Orta sahada da Orkun, Salih ve Olaitan çok iyi performans sergilediler."
Vincenzo Italiano: "Bir maçı asla yüzde yüzünü domine edemezsiniz. Özellikle Fenerbahçe gibi bir takıma karşı oynayınca. Çok kaliteli oyunculara sahipler. Böyle bir takımı domine etmek kolay değil. Ama bugün karakter koyduk. Bunu yarattığımız gol şanslarından dolayı, topu geri kazanma süresinden görebiliriz. Korkmadan oynuyoruz ve idmanda yaptığımız şeyleri sahada gösterebiliyoruz. Bu beni çok mutlu ediyor."
Vincenzo Italiano: "Maçtan önce tek forvet ve bir 10 numarayla oynayacaklarını düşünüyorduk ve böyle de oldu. Savunmada da bir arka tarafta sayısal eşitlik kurmaya çalıştık. Savunmamız harika bir performans gösterdi. Özellikle Rıdvan... Gol attı. Bir bekin gol atması takımın nası geliştiğini gösteriyor."
Vincenzo Italiano: "Burada oynama imkanı çok büyük bir onur. Buradaki insanları gördüm. Aşkla yaşıyorlar. Çok ateşli ve sıcak bir ortamdı. Zor bir deplasman ama en önemlisi buradan galibiyetle ayrılmak. Herkes çok iyi oynadı. Camiamıza bu galibiyet armağan olsun."