- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
Terim duruyorken bu nasıl saçma sapan bir karar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim duruyorken bu nasıl saçma sapan bir karar
Büyük ihtimalle görüşülmüştür ama ben sazı kimseye bırakmam demiştir Terim Hocam .Oda kabul görmemiştir. Yoksa maddi olarak anlaşırlardı.Terim duruyorken bu nasıl saçma sapan bir karar
Serkan benim de ciğerimi ye ahbabin olayım.Keramettinin isleri
Terim ölünce ne olacak, merak ediyorum.Keske terimi alip biz rahat etseydik
Asiri basarili hocamiz var, sampiyon olmus cl‘e soktu takimi. Halen eskiye bakiliyofTerim ölünce ne olacak, merak ediyorum.
Oyunu Kuntz'un kurguladigindan, oyuncuları seçtiğinden emin miyiz? Herşeyi ile baştan aşağı şaibe yuvası TFF varken Montella'nın bir sonraki Günal keçisi olması çok muhtemel.Olumlu bakmak istiyorum. Belli bir oyun planı tutturabildiğini, oyunculardan verim alabildiğini gördük. Yeterlilik bakımından Abdullah Avcı veya Sergen Yalçın' dan daha az sorgulanması muhtemel. Pep bile gelse, MT ın birkaç yılda uçup kaçma ihtimali yok; oyuncu havuzunda kalitenin artması lazım önce.
Kuntz' un nasıl bir oyun kurgulamak istediğini dahi anlayamamıştık. Hayırlı olsun...
O iş bitti artık. Allah korusun, Okan Hoca çok başarısız bir dönem geçirse bile mevcut yahut sonraki yönetim kendisine gitmez; ne diye başlarına iş alsınlar? Hoca, yönetimler için hep çalışılması zor biri olmuştur. Enerjisi dramatik şekilde düşeli de yıllar oluyor. İyi kötü şampiyon olduğumuz 2019 da bırakması herkes için çok daha iyi olacaktı...FT olsaydı iyidi ya. Bizim her başarısızlıkta Terim gelsincilerden kurtarırdık en azından
Kendinle çelişmişsin sanki; eğer dediğin gibiyse baştan facia zaten. Montella hiç öyle silik karakterli biri izlenimi vermedi; kukla olmayı kabul edecek biri değil...Oyunu Kuntz'un kurguladigindan, oyuncuları seçtiğinden emin miyiz? Herşeyi ile baştan aşağı şaibe yuvası TFF varken Montella'nın bir sonraki Günal keçisi olması çok muhtemel.