Vincenzo Montella, A Milli Takımın Yeni Teknik Direktörü Oldu

Terim duruyorken bu nasıl saçma sapan bir karar
1695215536894.webp

Yine yanlış karar ,yabancı hoca olarak hep yanlış adamları seciyorlar

Benim için büyük bir sürpriz ama başarılı olma ihtimali de yok değil. Genç olması avantaj. Kariyeri için elinden geleni yapacaktır.

Musluk akmaktayken kesesini doldursun. O da biliyordur Kuntz ile aynı akıbeti yaşayacağını. Yoksa ülke futbolunu Montella'nın kurtaracak hali yok ya!

Vallaha hoca en azından ne verebileceğini ligde kanıtladı. Taraftar olarak gördüğümuz torpil ve forma adaleti problemini çözerse harika iş yapmış olur. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Olumlu bakmak istiyorum. Belli bir oyun planı tutturabildiğini, oyunculardan verim alabildiğini gördük. Yeterlilik bakımından Abdullah Avcı veya Sergen Yalçın' dan daha az sorgulanması muhtemel. Pep bile gelse, MT ın birkaç yılda uçup kaçma ihtimali yok; oyuncu havuzunda kalitenin artması lazım önce.

Kuntz' un nasıl bir oyun kurgulamak istediğini dahi anlayamamıştık. Hayırlı olsun...

Olumlu bakmak istiyorum. Belli bir oyun planı tutturabildiğini, oyunculardan verim alabildiğini gördük. Yeterlilik bakımından Abdullah Avcı veya Sergen Yalçın' dan daha az sorgulanması muhtemel. Pep bile gelse, MT ın birkaç yılda uçup kaçma ihtimali yok; oyuncu havuzunda kalitenin artması lazım önce.

Kuntz' un nasıl bir oyun kurgulamak istediğini dahi anlayamamıştık. Hayırlı olsun...
Oyunu Kuntz'un kurguladigindan, oyuncuları seçtiğinden emin miyiz? Herşeyi ile baştan aşağı şaibe yuvası TFF varken Montella'nın bir sonraki Günal keçisi olması çok muhtemel.

FT olsaydı iyidi ya. Bizim her başarısızlıkta Terim gelsincilerden kurtarırdık en azından
O iş bitti artık. Allah korusun, Okan Hoca çok başarısız bir dönem geçirse bile mevcut yahut sonraki yönetim kendisine gitmez; ne diye başlarına iş alsınlar? Hoca, yönetimler için hep çalışılması zor biri olmuştur. Enerjisi dramatik şekilde düşeli de yıllar oluyor. İyi kötü şampiyon olduğumuz 2019 da bırakması herkes için çok daha iyi olacaktı...

Hayırlısı olsun milli takımımıza.

Oyunu Kuntz'un kurguladigindan, oyuncuları seçtiğinden emin miyiz? Herşeyi ile baştan aşağı şaibe yuvası TFF varken Montella'nın bir sonraki Günal keçisi olması çok muhtemel.
Kendinle çelişmişsin sanki; eğer dediğin gibiyse baştan facia zaten. Montella hiç öyle silik karakterli biri izlenimi vermedi; kukla olmayı kabul edecek biri değil...

Geri
Üst Alt