Vincenzo Montella: "Arda çok uzun süre alabilecek durumda değil"

Montella pozitif bir karakter. Baskı maskı zannediyor garibim olanları. Orta Doğu'nun şam şeytanlarının şerefsizce manipülasyonlarının farkında değil

sezon boyunca aldığı süreyi toplasan 4 ya da 5 maç oynamış biri sakat olmasa da uzun süreler alamaz.

değil 2 maç, 1 maç 90 dkyı tamamlaması çok çok zor. *
*. noktasina kadar katiliyorum sevgili melih .
turnuva kadrosu aciklandigindan bugune -su minvalde bir mesaji cidden aradim cevre de.

zaten bu dedigini de nacizane turnuva oncesi defalarca vurgulamistim. sanal olsun ,real olsun cevre de arda'li 11ler kurulan dizilisler ve yorumlara denk geldigim de samimi olarak sasirmistim.

tavsiyem , su durumu arkada birakip maca odak yapmali takim, kamuoyu .

saygi ve selamlar .

Ne saçma suni bir gündem bu yav ben Montella’nın yerinde olsam 90 dakika oynatırdım ki sakatlansın millet sussun, hoca açıklamış durumu üzerine konuşan art niyetlidir ve boş konuşuyordur.

Ardayı araç olarak kullanıp başında büyükekşi var diye milli takıma kin kusmaya çalışanlar bu işten en çol Ardanın zarar göreceğini gözden kaçırıyorlar. Çocuğun da Montellanın da bi suçu yok. Dertleri tff zaten

Montella turnuva sonu istifa edip, türk futbol mantalitesine sağlam bir ayar yapacak konuşma yapmalı. Bu şımarık, sabırsız ve her şeyi tüketen futbol kitlesi en ağır eleştiriyi hakediyor

Ardanın sürekli maç oynayacak bi kondisyonu yok ilk maçta bile ne hücumda vardı ne savunmada,rezalet oynadı ama güzel gol attı diye millet iyi oynadı sandı

Sonra ya ağrısı oldu ya da fiziğinin kaldıramayacağını anladığı için sakatım ayağı yaptı,büyük ihtimal 2.durum doğru mr a sokulup sakatlığa dair bir bulguya rastlayamadıklarına dair haberler çıktı

Tamamen bunun bok yemesi olay

Olm sakatsan çık sakatım de,yorgunsan çık yorgunum de,ama bunu söylese tüm sezon yattın 2 maç üst üste oynayamıyomusun denilip kendi eleştirilecek o yüzden açıklama bile yapmıyo velet ülke çarşamba pazarına döndüğü halde

Geri
Üst Alt