Vincenzo Montella, Rotayı Şaşırdı!

Recep Buruk

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Screenshot_37.webp

A Millî Takım Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella, Yunanistan'ın Panathinaikos takımının teknik direktörlüğünü yapan Fatih Terim'i Atina'da ziyaret etti. Montella, eski A Millî Takım Teknik Direktörümüz Terim ile millî takımdan Türk, İtalyan ve Yunan futboluna uzanan geniş yelpazede baş başa bir görüşme gerçekleştirdi.

Montella, daha sonra takımın antrenmanını takip etti ve A Millî Takım oyuncumuz Samet Akaydin ile görüştü. İtalyan teknik adam, Fiorentina'da görev yaptığı dönemdeki oyuncularından olan, şimdi ise Panathinaikos'ta forma giyen Bartłomiej Drągowski ve Vitor Hugo ile bir süre sohbet etti.

Antrenmanın ardından öğle yemeğini de Terim ve teknik ekibi ile yiyen Montella, daha sonra tesislerden ayrıldı.

tff.org

samet'in ANLIK süper lig seviyesi bile tartışılırken milli takıma mı alacak?

genel avrupa kitasi ozelinde -sezonluk ve sureklilik performansa- bakilip karar verilirse : belcika da guzel bir sezon geciren emin kardesim ,
hem kendisinden , hem merih ,hatta caglar dan onde nazarimda .

Ne sametmis arkadaş 4 milyonluk kazık kıymete bindi

Panathinaikos taraftarı olsaydım bu duruma tepkili olurdum

Geri pas verememe yavaşlığını mı beğeniyorsunuz olm derdiniz ne sizin.

Zaten kadro kısıtlı nerede bir mal varsa gidip bakmayın

Emin ne için üvey muamelesi görmekte? Bir sezon önce Galatasaray A takımına yükselmiş, bu sezon ise Avrupa'da çok başarılı sezon geçirmekte. Ne bekleniyor?

Samet'i ilk 11 cikaran hicbir teknik adamin kariyerine, tecrubesine ve basarilarina bakmaya gerek yok. Futboldan anlamiyordur yada bunamistir haberi yoktur.

Dostu Grande Terim'i ziyaret etmiş Samet'lik bir durum olduğunu sanmıyorum hiç beğendiğim bir stoper değil

Valla onu bunu bilmem bunu milli takıma alırsa defosun gitsin

Geri
Üst Alt