Vincenzo Montella: "Yaratılan baskı kasıtlıydı"

Bu aslında genel bir toplumsal problem. Adamcılık, devamlı alaşağı çekmek, marjinal sanılan kamuoyu belirleyicisi veya konuşmacısının cahilliğini ayırt edememek. Sosyolojik bir çok sorun içerisinde iyi bile futbolcu çıkıyor. Kendi insanını bu kadar çekemeyen başka millet var mıdır bilemiyorum.

Şahsi hesapları için zaten olmayan milli birliğin tabutuna bir çivi de bu zavallılar çaktı.

Yalı veledinin trollerine çakmış. Sırf servet yardımcı denen tetikçiyi getirebilmek için milli takımı yıprattılar başka bi şey değil

Müthiş laf çakmış 2 hain ve kalleş camiaya. Bunlar ülkenin önündeki en büyük kamburlardan biri, varlıkları hep zarar verdi. Maçın adamını da yine GS lobisi seçtirdi herhalde.. Çakal sürüsü sizi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok haklı. Antrenmandan olağan bir görüntü alıp olumsuz başlıkla algı yaratıyorlar. Bu düşmanlık değil de nedir?

Turnuva öncesi Milli Takım adına çok heyecanlıydım açıkçası. Genel olarak sevdiğim bi oyuncu grubuyla turnuvada iyi bi performans sergileyebileceğimizi düşünüp, hevesleniyordum. Sağolsunlar kursağımda kaldı. Sonu gelmeyen bir kutuplaştırma, bölme çabası. Bırakın futbol oynasınlar, biz de hep birlikte destekleyelim.

Kim olduklarını da söyleseydin keşke. Bu kişilerin oe şikeci fbtö yöneticileri ve taraftarları olduğunu da söyleseydin hazır dile getirmişken. Bütün spor tarihinde bu kadar aşağılık başka bir yapılanma yok.

Çok haklı. Antrenmandan olağan bir görüntü alıp olumsuz başlıkla algı yaratıyorlar. Bu düşmanlık değil de nedir?

Turnuva öncesi Milli Takım adına çok heyecanlıydım açıkçası. Genel olarak sevdiğim bi oyuncu grubuyla turnuvada iyi bi performans sergileyebileceğimizi düşünüp, hevesleniyordum. Sağolsunlar kursağımda kaldı. Sonu gelmeyen bir kutuplaştırma, bölme çabası. Bırakın futbol oynasınlar, biz de hep birlikte destekleyelim.
Bu kadar basit bırakın destekleyelim iki like alacağız diye yok yelek yok o bu

Geri
Üst Alt