vincenzo montella

Sahte 9 ile oynama işini abartıyor. Maç 3-0 olmuş hala Cenk veya Bertuğ'u almıyor. Samet malının sıçacağı belliydi. Bu sezon oynamayan Altay yerine Uğurcan'ı oynatması lazımdı.

Bizim açımızdan ne kötü olabilir ki. Ülkedeki en iyi kanat oyuncusunu yedek falan mı bırakır
:asd: :asd: :asd:

ülkedeki en iyi kanat oyuncusunu banko oynatıyor rtaş. neyse keremciliği bir kenara koyalım

bu adam giderse, gideceği histerik ortam yaratılırsa

1) gslileri oynattı onların lobisinin adamıydı algısıyla medyada bir darbe yiyeceğiz
2) servet yardımcı gibilerin önü açılacak
3) hocamıza sulanılacak

:asd: :asd: :asd:

ülkedeki en iyi kanat oyuncusunu banko oynatıyor rtaş. neyse keremciliği bir kenara koyalım

bu adam giderse, gideceği histerik ortam yaratılırsa

1) gslileri oynattı onların lobisinin adamıydı algısıyla medyada bir darbe yiyeceğiz
2) servet yardımcı gibilerin önü açılacak
3) hocamıza sulanılacak
Hocamıza sulanmazlar da, Şenol yada emre gelecektir muhtemelen.
Montellanın çok duracağını da düşünmüyorum iyi bir yerden teklif alırsa bu toksik ülkeye pek bir tahammül edeceğini düşünmüyorum.

Çöpün teki oyunu okuma becerisi yok ve öngörüsü zayif. Bazı oyuncuları avantadan oynatmasi da cabasi

Samet ve Orkun gibi çöplerdeki ısrarı başını yer.

Muhtemelen turnuvanın sonucu ne olursa olsun Montella nın Milli Takım başındaki son turnuvası olacak

Toksit türk futbolu ortamı bu adamı yemezse turnuva takımı olacağız. Tebrikler hocam, harika işler yapıyorsun 🇹🇷👏

Hoca ile beraber izledigim en kompakt milli takim

Hocayi tebrik ederim muthis calisilmis bir mac izliyoruz. Umarim ikinci yari da boyle devam eder.
Arda denen veledusun her maç orta sahadan vurmasına ne diyorsun çok güzel kaydım kendisine orada.

Maçın başından beri 3’lü müydük ilk 10 dakika Avusturya her topta kaleye gelince mi Kaan’ı çekti, farkeden var mı?
Oyun içi müdahale ettiyse ilk yarı maçı çözen hamle diyebiliriz, Avusturya’nın pres organizasyonu darma duman oldu.

Valla iyi hazırlanmış

Şu maçtaki takımın akışkanlığı iyi

Hoca kendini ispat etmistir bu maçla.

Artik umarim sosyal medyada sacma sapan seyler soylenmez

Geri
Üst Alt