Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aybaba malını tam zamanında gönderdiler kadroyu çöp edecekti.elinde belediye desteki iyi kadro var ama hakkını veriyo. tabi nispeten yaşlı kadroyu eline patates çuvalı gibi vermeyen japon aybaba'nın da ciddi emeği var.
zaten hem hazırlıksız, hem beceriksiz, hem de yönetimsiz eline verirlerse bizim gibi oluyosun. sonra da indir torrent, durdur torrent.
Sene başı gelseymiş trabzonla kapışırmış bence.aybaba malını tam zamanında gönderdiler kadroyu çöp edecekti.
aybaba malını tam zamanında gönderdiler kadroyu çöp edecekti.
Montelle'da boş değil gibi ahbab Balotelli'yi kendine getirdi her td nin harcı değil.bok gibi td ama belli ki herifte iş ahlakı var. bu kadro onsuz da bişey oynardı ama en azından idmanda adam akıllı çalıştırılmasalar öyle 90 dakika filan bjk'yi hallaç pamuğu gibi atamazlardıı. kötü td var, kötü çalışan var. aybaba en fazla kötü td'ymiş ki iyisini getirince herifler uçtu gitti zaten.
Montelle'da boş değil gibi ahbab Balotelli'yi kendine getirdi her td nin harcı değil.
Forvet olarak alalım.
Vincenzo Montella: "İtalyan olduğum için kendimi üstüm görmüyorum. Ancak futbolda farklılıklar var. Türk futbolunda süre bakımından devamlılık sıkıntısı var. En büyük sıkıntı da bu. Sürekli kavga halindeyiz. Sürekli kaos, yedek kulübesinden fırlayanlar. Bölünen maçlar." (beIN)
İstersen kendini üstün görebilirsin Montella başkan. Yeterki şu gerzekliği dile getir.
Bu soktumun oyunu neden sürekli duruyor? Durduğundan neden 10 dakikada başlıyor?
Tarık'tan da kurtuldu bunun sevinci derim ben
+1Yunusun uzerindeki emeği için kendisine teşekkür ederiz. Sure almasından ziyade dogru oyunu oynaması, dogru tercihler mevzusunda kendisinin emeği var.
Insallah fbye ve bjkye kaptirmayiz