vincenzo montella

1-2 hatası var ama gayet iyiydi performansı

Nefret ediyorum kardesim , gol yiyene kadar mac izleyen hocalardan. Kenan ilk yari sahada yoktu ikinci yari keza öyle, hollanda yüklendikce yükleniyor sende bizim gibi maci izliyorsun.

tebrikler hocam. takıma potansiyelinin ustunde top oynattın. ama burası turkiye. dunya kupası elemelerini gecemezsen gonderirler.

2026'ya katılamayacağımız kesinleşince gönderilir. o ana kadar koltuğu sağlam.

Portekiz maçında yediği linç yüzünden tutucu kaldı turnuva boyunca. Kariyeri ne olur bilemeyeceğim ama turnuvanın hakkını verdi bence.

bir iki hata vs yüzünden vazgeçilmemeli

ama bir dahakine FORVET GETİR HOCA

Gayet iyi plan kurdu yine. Hollanda'nın 1'e1'de etkili olan pırpır adamları kayboldu 5'li savunmanın arasında. Kouman, Weghorts'u Ferdi ile Apo arasına sokup arkasına top kesmeye başlayınca aksamaya başladık bence orada Mert'le Ferdi'nin yerini değiştirip Mert'in havadan etkinliğiyle savuşturabilirdik o tehlikeleri.

Bizim takım için de bunu söylüyorum. Uzun boylu bekin önemi buralarda çıkıyor.

Şanslı bir herifte demistim bu sefer tutmadı şansı

Oğlum hala bunu savunan yemin ederim futbol falan izlemesin beleş kura çektik bir tane zor takım vardı, ondan 3 yedik, diğer Avusturya maçı zaten Allah'ın bir lütfu adamlar kaç tane %100 kaçırdı biz iki duran topla işi bitirdik, ona rağmen Mert olmasa yine elenmiştik. Bunu yalamak için baya bir midesiz olmak lazım..

Bu maç adam 2 gol yiyene kadar bekledi ya şaka gibi maç 1-1 olup uzatmalara gitse yine oyuncu değiştirmeyecek.

Geri
Üst Alt