vincenzo montella

Gel hocammmmm kurtar biz bu bjklı hayinlerden

Takımları derli toplu oluyor. Olumsuz değilim kendisine. Tek bir oyuncu grubuyla bir takım yaratmaya çalışıyor. Türk oyuncuların taktiksel disiplini çok düşük olduğundan bunun sancılarını her zaman çekecek. Bir de şu menajer baskısıyla ekstra olarak seçilen adamlara da rest çekerse olmuştur diyebiliriz.

Son düzenleme:
Bizim taraftar bu adamı niye bu kadar büyütüyor, anlamıyorum. Yani, başardığı bir şey varsa, ben mi bilmiyorum? Mükemmel top oynatıyor da, ben mi görmedim?

Teknik direktörün asli önemi elindeki mevcut kadroya doğru oyunu oynatabilmektir.Konu milli takimsa bu cok daha onemli hale geliyor.

Geçmiste çok gorduk gazla sansla biseyler basarip izlandadan 3 yiyip evine donenleri

Montellaya saygi duyuyorum.Bu iklimde bitmek bilmeyen ruh hastalarina karsi ona kolayliklar diliyorum.

berbat bi hoca ama bu herif kovulursa sergen yalçın denen ganyancı gelecek demişti dersiniz tff'de yoğun bir jk lobisi dönüyor

Adam geldiğinden beri çok iyi sonuçlar aldı. Ona rağmen eleştiri yiyor. Bizim ülkede guardiola gelse onu bile yerler. Gerçi ardayi oynatmıyor diye ancelotti'ye bile hocalık öğretiyor bunlar :))

Adam en önemli rakibinden deplasmanda bir puan aldı nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynuyor gruptan da çıkacak. Türkiye haaa huu diye saldıran Galler‘den 2 tane aynı golü yiyip eve dönen hocaları da gördük. Cahilliğe bir son verin…

çok iyi taktisyen ama fazla adamcı. arda güler'i oynatacam, kenan yıldız'ı kesmek olmaz, barış alper'i de kazanmak gerek derken jeneriklik hariç gol atamayan bi takım çıkardı ortaya. ben her zaman iyi savunmayı iyi hücuma tercih ederim ama elinde daha iyisini yapabilecek imkan varken kullanmamak da anca günü kurtarma çabasıdır.

güçlü bi yönetimle galatasaray'ın başında görmek isterim böyle bi taktisyeni. tudor'dan iyi insan yönetimi, buruk'tan iyi taktisyenliği var hiç yoktan. ama bu adamcılık işlerini bırakmazsa bi kere girdiği türkiye'den çıkamadan geçirir teknik adamlık kariyerini. ancelotti'nin 1 sene vücut çalıştırıp hala 5 dakika güvenip süre vermediği bebeye bu kadar gözü bağlı tutulup üstüne takım inşa etme çabasına lüzum yok.

Adam en önemli rakibinden deplasmanda bir puan aldı nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynuyor gruptan da çıkacak. Türkiye haaa huu diye saldıran Galler‘den 2 tane aynı golü yiyip eve dönen hocaları da gördük. Cahilliğe bir son verin…
Böyle oynaması gerekiyor deyip 3 xg verilmez dostum. Savunma da oynamadık oynayamadık. Beraberliğe böyle oynanmaz. Galatasaray a karşı Sivasspor gibi oynadık 5 li savunma sf yok böyle taktik mi olur. Üretkenlik 0 bir sürü pozisyon verdik. Nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık falan geçin bu işleri.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Montella'nın tabii eksikleri var ama bizim turnuva takımı olamayan bir takımı turnuva takımı havasına soktu. sonuç almamız gereken bütün resmi maçlarda sonucu aldık. portekiz ve hollanda maçı harici yenilgimiz yok ve yenildiğimiz bu ekip dünyada her ülkeyi yenebilir. bizim önce isviçre gibi turnuva takımı olup, sonrasında büyük hedefler düşünmemiz gerekiyor. montella bunu şuana kadar iyi yapıyor, adamı yemezlerse eldeki potansiyellerinde star statüsüne dönüşeceğini düşünürsek yolumuz açık. adamı yerlerse, sergen, ismail kartal vb gelir aynı tas aynı hamama döneriz.

Böyle oynaması gerekiyor deyip 3 xg verilmez dostum. Savunma da oynamadık oynayamadık. Beraberliğe böyle oynanmaz. Galatasaray a karşı Sivasspor gibi oynadık 5 li savunma sf yok böyle taktik mi olur. Üretkenlik 0 bir sürü pozisyon verdik. Nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık falan geçin bu işleri.

Grup sonunda tabloya bakarsın

Galler'in bize fark atacagi macta bile hala cahil cahil su Montella'yi savunuyorlar yav. Adamin kurdugu 11'e bak, oynattigi futbola bak. Rakip de öyle Almanya veya Fransa falan degil ha! Galler anasini satiyim.

Grup sonunda tabloya bakarsın
Ya tablodan banane. Şansa bala alınmış bir puan. Adam birkaç cm ile ofsayt oluyor veya bomboş gol kaçırıyorlar vs. Aklı başında bi hoca o golleri yedik sayar ona göre hamle yapar.
Takım rakibi kitlese gol yemesek 0 0 bitse dicem ki taktik. Böyle taktik mi olur. Bu kadar pozisyon vermenin izahı yok. Karşımızda Almanya da yok ki. Yani taktiğimiz adamlar atamazsa puan alırız mı. Lider olsak da bu oyunla anlayışla aynı şeyleri söylerim. Geçiniz.

Geri
Üst Alt