vincenzo montella

Yok kadroyu kararina ben bir sey demem, yarisini sezon boyunca izlememisimdir o kafayla.

Sonucta dk ya katilmamizida arti yazarim ama turnuvaya mental hazirlikta sikintilar net var. Oyuncularda da var o problem.

Ben mac ici kararlarda ya da 11lerde sorguladigim seyler var biraz. Ozellikle akturkoglu ozelinde bu mac en on plana cikan. Barisi kullanma sekli (kapanan takima karsi alan yok , sadece al ver ve haybete orta)
bunlara katılmamak mümkün değil, çok kötü maçtı

herifler full uzun sıktı orta sahayı direkt geçti zaten orada kalabalık olmanın hiçbir anlamı yoktu

-Bu adamın oyunuyla kupaya gittik
-Okan buruk 4 sene üst üste şampiyon yapınca oyuncular şampiyon yaptı bu herifin bir bok bildiği yok.

Aynen böyle tutarlı olun canımızı yiyin bizde görelim ne oldugunuzu
e kral sen de tutarsız oluyon şu anda ters taraftan :asd:

bunlara katılmamak mümkün değil, çok kötü maçtı

herifler full uzun sıktı orta sahayı direkt geçti zaten orada kalabalık olmanın hiçbir anlamı yoktu
En cok merak ettigim

Arda merkez , solda kenan/baris ya da sagda yunus/baris gibi oynadigimiz maclara gore ne degistide arda sag acik gibi konulup etkisiz kaldi

Ustune sag tarafta 1 ya da 2 kere zeki geldi diye bir seyler oldu, ki etkili de olmadi.

Neyse mucizevi sekilde takimici birbirine bok arma yerine kendimize geliriz bir sekilde de paraguay macinda bu isler degisir. Abd macina hesap birakilmasi dezavantaj ama maalesef.

e kral sen de tutarsız oluyon şu anda ters taraftan :asd:
Yav kral bombok bir maçtı 2-0 gerideyken Salihi Merti falan sahaya atan adam da savunmayalim 1 günlük de olsa haklıyız yani. Defans çıkarıp hücum alsa onda bile bir taktiği var dersin bomboş yataktan kalkıp maça gelmiş hoca işte

Kendi ülkesi yok diye bizi de rezil etmeye çalışıyor işbilmez herif
Pizzacı fiziksel olarak en iyi adamı çıkarıyor hemen. Kerem gibi top tutmaktan aciz pas kaybı manyağı herifi 85 dakika oyunda tutuyor

Sonra çıkıyor Kerem gol atmadi diye elestirmeyin diyor. Sorun sanki gol atamamasi

Yav kral bombok bir maçtı 2-0 gerideyken Salihi Merti falan sahaya atan adam da savunmayalim 1 günlük de olsa haklıyız yani. Defans çıkarıp hücum alsa onda bile bir taktiği var dersin bomboş yataktan kalkıp maça gelmiş hoca işte
ben bugün özelinde olan eleştirilerin çoğuna katılıyorum zaten ondan yana sıkıntı yok

çok fazla yakıp yıkmama tarafındayım sadece gruptan çıkamama gibi rezillik yaşarsak trye dönmemeli zaten

İsmail hakan Arda oynar orkun icin arda kanat niye oynar. Takımdaki kanat neden forvet oynar forvet deniz gul oynar

montellaya sahip çıktım

mağlubiyet de olur sorun değil

ama aptallığa tahammülüm yok

hadi 45 dk bir tercih yaptın olmadı

ulan bir tane kararın doğru olsun

daha ilk değişikliğinden hataya başladı
Söyle muthis hoca, boyle iyi hoca diyordun.

Gordugum kadarıyla 2 metrelik ayıların arasındaki keremle orta kafa gol oynattirmis 🤦

Geri
Üst Alt