vincenzo montella

Bir teknik direktörün kalitesini oynattığı oyun ve oyuna müdahalesi belirler montella oyuna müdahale konusunda sadece bugün geç kalmadı bi önceki maçta aynı hatayı yaptı ama milli takımın mücadelesiyle o maçı aldık bugün mücadele olarak yine iyiydik uzun lafın kısası bu maç montellaya yazar

bol malzemeli pizza yapması lazım bu saatten sonra

sen kim milli takım hocası olmak kim

Hoca değil yazınca karizmatik olan arkadaşlar ya da barışa daha önce oyuncu değil yazınca karizmatik olan arkadaşlar sizin olayınız nedir ya . Sosyal medya iyi ki uefa super kupa mustafa denizli yarı final vb zamani yokmus

Hoca değil yazınca karizmatik olan arkadaşlar ya da barışa daha önce oyuncu değil yazınca karizmatik olan arkadaşlar sizin olayınız nedir ya . Sosyal medya iyi ki uefa super kupa mustafa denizli yarı final vb zamani yokmus
Dostum her şeye çok iyi demek de makul bir şey mi sende de zerre eleştiri olayı yok sana ekonomiyi sorsak telefonunu çıkar dersin diye korkuyorum iki maç üst üste kenanı 75 dk sahada tutmak ciddi soru işareti bence

Dostum her şeye çok iyi demek de makul bir şey mi sende de zerre eleştiri olayı yok sana ekonomiyi sorsak telefonunu çıkar dersin diye korkuyorum iki maç üst üste kenanı 75 dk sahada tutmak ciddi soru işareti bence
İyi diyelim demiyorum yapma hocam ya .

maçı verdi ona şüphe yok ama...

bazı şeref yoksunu algıcılar, örgütçüler portekiz maçında yapmak istediklerini yine yapmak üzere hemen algılarına başlamışlar.

yasaklı olan itin attığı twite bakın ve niyeti anlayın. hala montella+tff üzerinden bir takım planlar yapmak istiyorlar. tarihin en kötü hollandası yazmış bir de... hakem hakkında tek yorum yok adinin.

Daha iyi kadrolarla sıfır çektiğimiz turnuvaları unutmayın. Veya hiç gidemediğimizleri.

bizim millet kafayi yedi gercekten

adam bu malzemeyle yari finalin kapisindan döndü ve tonlarca laf yiyor

evet degisikliklerde gec kalmis olabilir ama hollanda‘ya karsi takimi macin büyük bölümünde üstün oynatan ve taktiksel acidan müthis hazirlayan da hocanin ta kendisidir

ben ilk defa oyun disiplininden kopmayan ve bu kadar kompak bir milli takim gördüm (portekiz maci haric, orda da ilk 20 dk gayet iyiydik, samet‘in hatasi fisimizi cekti)

tabi ki göze hos gelen bir futbol oynamiyoruz ama eldeki kadroyu gayet dogru bir sekilde kullaniyor bence

kesinlikle arkasinda durulmali

Vizyoner oldugunu dusunmuyorum. Bir sonraki turnuvada bunu daha iyi gorecegiz diye dusunuyorum. Umarim kendini gelistirir.

Milli takımda iş yapacak tek yerli hoca bizim başımızda. O yüzden Montella ile devam. Bırakın 3-5 sene dokunmayın bir ekol oluşsun artık.
Sergen falan akbaba gibi bekliyor ama Uluslar Ligi'nde zıçarsa Okan'a sulanacaklar bence. Terim, Ergin Ataman, Ekrem Memnun, Nedim Özbey örneklerinde hep böyle oldu.

Sergen falan akbaba gibi bekliyor ama Uluslar Ligi'nde zıçarsa Okan'a sulanacaklar bence. Terim, Ergin Ataman, Ekrem Memnun, Nedim Özbey örneklerinde hep böyle oldu.
Umarım devam ederde vatan millet ayagına 2013 den sonra fatih hoca gibi okan hocayıda elimizden almazlar.

Geri
Üst Alt