vincenzo montella

O gerizekalı türk vatandaşı olcak felan dedi de adamın böyle bir talebi oldu mu hiç sanmıyorum

İsmi geçtiği günden itibaren destekledik. Demirspor'da emarelerini göstermişti, bu görevi kaldırabilecek bir yapıdaydı, şimdiye kadar gayet de üstesinden geldi.

Bir gün JK , FB yapsın istemem.

Sen neyin kafasını yaşadın da ispanyaya bu kadar hucumcuyla çıktın. İspanya hezimetinin bir numaralı sebebidir.

Kendini kovdurup fenere gitmeye mi calisiyor

montella'yi elestirince niye elestiriyorsun diyenler oluyordu

buyrun

gürcistan'la dünya'nin en iyi takimina karsi ayni 11'le ayni taktikle cikiyor

Artık Türk vatandaşı olmak istiyorsa para verip ev alsın

Salak herif bu kadar hucumcu ile ispanya karsisina cikilir mi?
Orta saha elek olmuş.

Fener'in başına geçmek için bilerek yapıyor. Şu orta sahayı görmemesi mümkün değil.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

First touch'ı berbat olan, sırtı dönük oynamayı zerre bilmeyen kişiyi forvet olarak oynatan "büyük" hoca. :red:
Garsonlarla, öğretmenlerle filan oynayan San Marino daha iyi defans yapıyor. Bir de İtalyan olacak. 🤣

1 gram hazırlandıysa bir şey bilmiyorum yaw sen kimsin sıfır hazırlıkla full ofansif kadroyla çıkıyorsun. Kenan ile Yunus ne kadar geriye gelecekti hele o Kerem denen şahıs. Hakan yumuşak topçu Arda yumuşak topçu son derece rahatsız etmeyen geçirgen dirençsiz ota saha. Ne olacaktı stoperler ağır vasıta ötesi birde üzerine. Darma duman olduk. kendi 1.bölgende bu kadar paslaşmalarına izin veremezsin kimse rahatsız etmiyor rakibi. Bunu da çok eleştiremiyorum yine de yerli hocalar bin beter taktiksellikte.

Olmayacak bu mülayim İtalyan beyefendisiyle.
Eli sopalı despot biri gerek de... 🤔
O da kocadı, ne yapsak bilemedim.

Son yılların en "takım" gibi milli takımını yaratan adamı İspanya'ya yenildi diye gömmeye kalkmak ancak kötü insanların yapabileceği bir şey.

fenerli futbolcularla olan iliskisi arastirilmali. fener'in kadro dolduran adamlarini milli takim formasina layik görüp bir cok oyuncuyu görmezden geliyor.

Senin seçtiğin kadroyu evire çevire seveyim.

Geri
Üst Alt