- 3 Temmuz 2012
- 139.069
- 87.643
- 5.338
hocamBizim Eggleston ve Cuttino çağırılmamış milli takıma. Normalde çağırılıyorlardı. Drews'i de göremedim.
devşirme sporcumuz duruyor mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocamBizim Eggleston ve Cuttino çağırılmamış milli takıma. Normalde çağırılıyorlardı. Drews'i de göremedim.
Carataşuysa geniş kadroda vardı ama ana kadroya alınmadı.hocam
devşirme sporcumuz duruyor mu
Bunu yazacaktim başlığı görunce ama önce bir yorumlara bakayim derken bu mesajı gördüm!!!Zehra olmadığı için @Kemal Özbaş izlemez bu maçı.
İyi olma gibi derdimiz yok yav. Oyuncuları farklı mevkilerde deniyor bazılarını ısındırıyor. Olimpiyatlara direkt gidiyoruz biz zaten. Ama ABD önemli rakip prestij maçı biraz da bizim için.İlk seti verdik. Kötüyüz rakipte iyi olunca kalite yetmedi. Gizem çok iyi oynuyor yalnız.
İyi olma gibi derdimiz yok yav. Oyuncuları farklı mevkilerde deniyor bazılarını ısındırıyor. Olimpiyatlara direkt gidiyoruz biz zaten. Ama ABD önemli rakip prestij maçı biraz da bizim için.
Aahhhhhhhh4-5 dk izledim ama pek zevki yok
Gayet tempolu ve güzel maç oluyor bu arada. Ama spiker berbat. Mehmet Sevinç çok daha iyi spikerdi.4-5 dk izledim ama pek zevki yok
Yasemin güveli nasıl alınmıyor bu takıma blok kralicesi kendisiTakımın savunmadaki kötü blok performansı farkı yaratan unsur oldu.
1.Set: TR 21-25 ABD
Alınacak dendi ama alınmadı bilmiyorum. Eczacıdan da sorunlu ayrıldı o. Var bir kırıklık demek ki.Yasemin güveli nasıl alınmıyor bu takıma blok kralicesi kendisi
Ebrardan daha kırığı yok orda o varsa o da oynarm bizimde oyuncumuz artikAlınacak dendi ama alınmadı bilmiyorum. Eczacıdan da sorunlu ayrıldı o. Var bir kırıklık demek ki.