Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
2-1 yaptik 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayadır böyle yahu. Rakip sayı aldığında da bağırıyordu falan sonra tepki gördü. Hatta erkek milli takımından bir oyuncu spikerin değişmesi için paylaşım falan yapmıştı. Futbol maçı gibi anlatıyor voleybol maçını. İsim isim sayıyor herkesi top gezerken.Olur o kadar tevazu gosterelim![]()
Bayadır böyle yahu. Rakip sayı aldığında da bağırıyordu falan sonra tepki gördü. Hatta erkek milli takımından bir oyuncu spikerin değişmesi için paylaşım falan yapmıştı. Futbol maçı gibi anlatıyor voleybol maçını. İsim isim sayıyor herkesi top gezerken.
Bu esnada 2-1 oldu. Amerika yoruldu..
Veleybol
Larson hala oynuyormuş şaşırdım şahsımca goattır.
Avrupa kariyerini bitirince bıraktı sanmıştım Abd'de oynuyormuş hala.Niye oynamasin ki. Eda'dan 1 yas buyuk hepi topu. Daha iki sene atarlar diye dusunuyorum yedek olarak dahi.
Avrupa kariyerini bitirince bıraktı sanmıştım Abd'de oynuyormuş hala.
Bu arada İlkin Galatasaray oyuncusu olduğu için büyük mobbing yapıyorlar bu teröristler her yerde.
ilkin iyi olsa bizde oynamazdıİlkin de amma hata yaptı ya. Malzeme veriyor iyice.
İlkin de amma hata yaptı ya. Malzeme veriyor iyice.
cagırırlar korkma gs lobisiYazacaktim bende ama... Cok kotu oynuyor. Boyle devam etmez umarim aksi halde formayi kaptirir cagirmazlarda baya iyi oyuncular geliyor. Gerci gidenlerde olacak.