Vodafone Park’ta Demba Ba Krizi!

Tuncay Özaslan

★★★★
GalataSarayı Efendileri
demba-ba-iha-36567_16_9_1523124676-880x495.webp

Beşiktaş-Göztepe karşılaşmasının tamamlanmasının ardından Beşiktaşlı taraftarlar Demba Ba’yı tribünlere çağırdı. Ba’nın tribünlere hareketlenmesinin ardından Göztepe tribünleri, Senegalli oyuncuyu ıslıkladı.

Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, taraftarı önünde Göztepe'yi 5-1 mağlup ederken, siyah-beyazlı taraftarlar, eski golcüleri Demba Ba'yı maçtan önce ve karşılaşmanın ardından bağırlarına bastı.

Bitiş düdüğünün ardından Beşiktaşlı taraftarlar, Senegalli futbolcu için tezahüratta bulunurken, Demba Ba tribünleri selamlayarak karşılık verdi.

Ba'nın tribünlere yöneldiğini gören Göztepe taraftarları ise bu harekete ıslıklayarak tepki gösterdi.

Yıldız golcüyü karşılaşmanın ardından eski takım arkadaşları ve Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş alınan sonuç nedeniyle teselli etti.

Sozcu

"Yıldız golcüyü karşılaşmanın ardından eski takım arkadaşları ve Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş alınan sonuç nedeniyle teselli etti."

Lol.

Gol atıp, namaz kılar affolur kul hakkı.

Göztepe Taraftarı haklı gibi.

Bu herif barınamaz artık Göztepe’de. Misyonunu tamamladı gerçi Bjk’ye karşı. Barınsa ne olur barınmasa ne olur. Bjk’nin bunu alacağı da yok, seviniyor işte. Fiko çok güzel ayak oyunu yaptı.

Bu arada Demba Ba maçı sattı demiyorum. Asıl sıkıntı zaten Tamer Tuna satış konusunda.

Demba ba: ''Kötü bir maç çıkardık ve mağlup olduk. Girdiğim pozisyonlardan yararlanamadım, kendi adıma mutluyum''

Maçın böyle olacağı Demba Ba'nın maçı alenen satacağı bir hafta önceden belliydi. Gerçi biz neye itiraz ediyoruz ki, Hocası Tamer Tuna forveti Beşiktaş'ın forveti olunca başka bir skor olamazdı. Zaten ümitsiz olduğumu maçın skoru 3-0 Beşiktaş lehine olur derken ifade etmiştim.

Geri
Üst Alt