- 22 Ağustos 2010
- 32.825
- 37.633
- 3.033
Bu nedir kardeşim
Volley başlığına mı geldik
Atm kuyruğuna mı geldik
Ziraatler Halkbanklar havada uçuşuyor
Volley başlığına mı geldik
Atm kuyruğuna mı geldik
Ziraatler Halkbanklar havada uçuşuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana sövelim mi istiyorsunVoleybol izleyen erkek çimlerde yuvarlanmaktan keyif alıyordur.
Bu maç neyse de sonrası için elit bir oyuncuyla anlaşmışız dün maçkolik voleybol programında bahsettiler. Merak etmekteyim kimi aldık.vargası, ana christinayı nasıl durduracan yav
mevki?Bu maç neyse de sonrası için elit bir oyuncuyla anlaşmışız dün maçkolik voleybol programında bahsettiler. Merak etmekteyim kimi aldık.
Kelsey filan mı acabaBu maç neyse de sonrası için elit bir oyuncuyla anlaşmışız dün maçkolik voleybol programında bahsettiler. Merak etmekteyim kimi aldık.
Smacordur herhalde. En büyük eksik omevki?
Keşke Rosamaria olsa. xDSmacordur herhalde. En büyük eksik o
smaçör erkek devşirelim vargasa karşıSmacordur herhalde. En büyük eksik o
İtalyan smaçör Sylla çok iyi olmaz mı. Voleybolculara para verdim mi her yere gidiyor nasılsa.Smacordur herhalde. En büyük eksik o
Hücumda yüksek yuzdeli olsun kim olursa olsun. Topları öldüren oyuncu gelse 2 level atlarsinİtalyan smaçör Sylla çok iyi olmaz mı. Voleybolculara para verdim mi her yere gidiyor nasılsa.
Sylla manşette canavar seviyesindeydi olimpiyatlarda. Hücumunu bilmiyorum. Öyle bir oyuncu takımın seviyesini ciddi seviyede arttıracaktır.Hücumda yüksek yuzdeli olsun kim olursa olsun. Topları öldüren oyuncu gelse 2 level atlarsin
Zaten ayrıca mansetide iyi olmalı. Üst düzey biri gelmeli. Almak için oyuncu almasinlarSylla manşette canavar seviyesindeydi olimpiyatlarda. Hücumunu bilmiyorum. Öyle bir oyuncu takımın seviyesini ciddi seviyede arttıracaktır.
taçtan sayı olursa bjk 3 gün ağlar = 1.1015.00 thy - bjk
Uza. Dua et ihtiyar pataklamıyorum. Yoksa tek yumrukla amel defterini dürerdim.Sana sövelim mi istiyorsun