Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu - Sayfa 150 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

2 tane doğru iş yapacaklarını sanmıyorum. Kadınlarda tarihsel şampiyonluk sayısı olarak da büyük kulüp olmaya aşırı uzağız. Erkek voleybol daha doğru bir hedef

(Çocuklar gençler falan diyip romantik cevap yazmazsan sevinirim)

Ben etmez demiyorum ama yine fener alır maçı.
Romantik postları niye sevmiyorsun,herkes realist mi olsun senin gibi

Bizim sorunumuz çapraz değil ki, top öldürebilecek smaçör ve iyi bir libero. Alexia bu sezon gayet iyi verim veriyor zaten. Para varsa ve oyuncu alınacaksa smaçör almalıyız. Zaten iyi bir de smaçör çeksek bu takım ilk 3 içinde olup gelecek sezon şampiyonlar ligi vizesi alır. Şampiyonlar ligi kozuyla ve iyi bir bütçe ile o zaman alexia'dan egonu falan düşünülür. Şuan egonuyu alsan ne yazar almasan ne yazar smaçörun etkisiz olduktan sonra.

Bizim sorunumuz çapraz değil ki, top öldürebilecek smaçör ve iyi bir libero. Alexia bu sezon gayet iyi verim veriyor zaten. Para varsa ve oyuncu alınacaksa smaçör almalıyız. Zaten iyi bir de smaçör çeksek bu takım ilk 3 içinde olup gelecek sezon şampiyonlar ligi vizesi alır. Şampiyonlar ligi kozuyla ve iyi bir bütçe ile o zaman alexia'dan egonu falan düşünülür. Şuan egonuyu alsan ne yazar almasan ne yazar smaçörun etkisiz olduktan sonra.
Bizim o çapraz top olduremedi fener maçında. İyi oyuncu ama üst seviye mi tartisilir

Egonu olsa da 3-0 kaybederdin. Bu takıma top öldüren smaçör ve kaliteli bir libero lazım. Smaçör top öldürmeyince oyun capraza yıkılır ve rakip daha rahat önlem alır hücumlarına.
Çaprazda önemli sadece smacorle olmuyor. Vargas tek başına yeniyor. O da capraz.

Libero Eylül iyi zaten. Melisi thyden almak lazım ayrica

Üst Alt