- 6 Eylül 2014
- 85.265
- 58.239
- 4.393
Timmerman bizim smacorlerden daha bitirici
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milli maç arasında seni bu konuda görmek beni sevindiriyoFazla bile puan topladı bu takım. Asıl sıkıntı erkek weleybol takımında
TOFAŞ - Petkim basket maçı ilgini çeker miAbi 4 saattir devam mi ediyor mac
Bongerts aldı sayıyı b.k gibi yine karşıya gecirdilerdi topu yoksa.Nihayet yav. Set gitseydi rezillik olurdu.
Amma abarttın tamam anladık smaçör lazım. Az da keyif almaya bak yav.Bongerts aldı sayıyı b.k gibi yine karşıya gecirdilerdi topu yoksa.
Alexia ilerde iyi olur mu bilmem ama olmuyor. Smacorler istikrarsız bu takımla büyük başarı gelmez zaten.fener bile vargassiz yamuluyor ki. Yedeği Polonyalı iyi bir oyuncu
Alamiyom zevk eziyet cekiyom.Amma abarttın tamam anladık smaçör lazım. Az da keyif almaya bak yav.
Onların bir topu yere degmemisti doğru ama bize 3 tane sakıncalı kararları var. Hele bir pozisyonda da başka pozisyonu gosterdilerMarkaj'da yeni başlayan haftanın değerlendirmesi programında Nilüfer maçındaki hakem hatalarından sadece lehimize olan hatayı akışa koymuşlar. Yarattıkları algı malum. Maçı izleyenler durumun böyle olmadığını çok iyi biliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 268371
Bu kadın GS TV'de program yapıyordu 2013lerde. Babası da GS Paf takımında oynamış. Niye böyle bir şey yapsınMarkaj'da yeni başlayan haftanın değerlendirmesi programında Nilüfer maçındaki hakem hatalarından sadece lehimize olan hatayı akışa koymuşlar. Yarattıkları algı malum. Maçı izleyenler durumun böyle olmadığını çok iyi biliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 268371
Konuşan kadından ziyade akışı hazırlayanlar daha suçlu zaten. Maçta sadece bu hata olmuş ve biz de bundan fayda sağlamışız gibi duruyor izlediğinde.Bu kadın GS TV'de program yapıyordu 2013lerde. Babası da GS Paf takımında oynamış. Niye böyle bir şey yapsın
Markaj geçen sezon kuruldu. Orhan Uluca, Davala ve Evren Göz vardı. Fb tarafından da fazla kimse yoktu. Yani o kanal da fb yanlısı değildi. Bu sezon Orhan Uluca dışındakileri pek izlemedim. Evren'le Davala ayrıldı kanal yönetiminde değişiklik olmuş olabilirKonuşan kadından ziyade akışı hazırlayanlar daha suçlu zaten. Maçta sadece bu hata olmuş ve biz de bundan fayda sağlamışız gibi duruyor izlediğinde.
ben burayı evren göz kurdu sanıyordumMarkaj geçen sezon kuruldu. Orhan Uluca, Davala ve Evren Göz vardı. Fb tarafından da fazla kimse yoktu. Yani o kanal da fb yanlısı değildi. Bu sezon Orhan Uluca dışındakileri pek izlemedim. Evren'le Davala ayrıldı kanal yönetiminde değişiklik olmuş olabilir
Ben de öyle biliyordum ama bu sezon kalleş kanala gitti. İyi para werdiler muhtemelen.ben burayı evren göz kurdu sanıyordum