Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

Ayı voleyboluna HAYIR!

Dursun geldiğinden beri Kupa finali hariç yenemedik herhalde bunları. Basketbol'da bile yıllar sonra iç saha da 2-3 maçtır kaybediyoruz.

Aynen.Bir kupa finali var yendigimiz.Bir de erkek baskette 2 kere yendik.Bayan baskette gecen sezon 6 macin ya tamamini ya da 5'ini verdik diye hatirliyorum.Voleybol subesi ceyrek asirdir kupa alamadigi gibi bir derbi kazanmayi bile beceremiyor.

Su topu ve engelli basketi bile kuruttu yagli surat.

Aynen.Bir kupa finali var yendigimiz.Bir de erkek baskette 2 kere yendik.Bayan baskette gecen sezon 6 macin ya tamamini ya da 5'ini verdik diye hatirliyorum.Voleybol subesi ceyrek asirdir kupa alamadigi gibi bir derbi kazanmayi bile beceremiyor.

Su topu ve engelli basketi bile kuruttu yagli surat.

Erkek voleybol kadar ölü yatırım yok yıllardır. Bence kapatalım bu branşı.

Kadın Voleybol
Erkek Basketbol
Kadın Basketbol
Su Topu (kültürümüzde olduğu için)

dışında diğer branşlar gereksiz. Eğer profesyonelleşmeyeceklerse.

Doğru düzgün yatırım yapmazsan yenilmeye mahkumsun. Fb bu sene çok parada harcamadı bu branşa ama dengeli bir takım kurmuşlar. Bu şekilde 50 yıl daha kupa alamadan geçer. Kadınlarda da bu yıl daha kötü oynuyoruz Avrupa'da rakiplerde güçlü. Yarı finalden öteye gidemeyiz çok büyük ihtimalle.

Yav arkadaş madem finansal olarak sıkınılıyız

Kapat amatör branşları espormuş voleybol masa tenisi filan gibi branşları

Sadece Futol ve basketbol ile yola devam edelim ekonomik olarak düzlüğe çıkana kadar

Futbol
Basketbol (Erkek)
Voleybol (Kadın)

Olarak devam etmeliyiz.

Kadın basketbol oyuncuları ÜNİ'lere erkek voleybol oyuncuları BANKA'lara su topu oyuncular ENKA'ya, TS basketbol bjk'ye dağıtılmalıdır!

Bireysel branşlara lafım yok.

2017 CEV Kupası Çeyrek Final 1.Maç | Galatasaray 3-1 Budowlani Lodz

C6aZitpWYAEmpte.jpg

Bu takım kolay zaten, muhtemelen orada da yenip tur atlarız. Ama sonraki turlar çok zor.

Yine garibanı tokatlamışlar.

Hadi tamam voleybol maç başlığı açtınız bir de üzerine 27 safya sohbetini mi yaptınız

Deplasmanda set mi aldik yoksa halis mi goruyorum

Aman Allahim nolur kesilmesin devam etsin ?setlerde 1-0 ondeyiz ???

3 kere set sayisi sansini teptikten sonra 28-27'den 28-30 yapabilmek alisik oldugumuz hareketler degil.

Geri
Üst Alt