Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

Lukasik geldi seneye ama benzer tip oyuncular degiller. Bir de Lukasik cok kotu sezon gecirdi ama milli de kendini ispatlamış biri
İnşallah son 3 harfini tutmayiz renkttas bizde iyi oynar dicemde yedek olması lazım normalde bunun.

Şimdi eczacının, vakıfın, bizim ve fbnin son kadro durımları ne oldu, bilen bi arkadaş yazsa sevabına

Bu takım elit çapraz almak zorunda Grobelna, Alexia vs. ile olmaz o iş şimdi Osimhen'in yerine Morata bile oynasa şampiyon olamazsın o kadar fark ediyor çaprazın kadar takımsın bu sporda.

Voleybol kadınlarda ben başarı şansımız olduğunu düşünmüyorum uzun süre daha.

Vakıfbank ve Eczacıbaşı'nı geçemezsin Fenerbahçe'yi de geçsen.

Ne tecrübe olarak oralardayız ne kulüp hafızası ne de maddi imkan olarak.

Amatör şubelerde bana göre 3-4 tane branş seçip oralarda kesin şampiyon olacak takım ya da sonuna kadar kovalayıp 2-3 senede 1 şampiyon olacak ekipler kurmalıyız.

Bana göre

1. Kadın Futbol (bütçeler çok yüksek değil hala)
2. Kadın Basketbol (genetiğimiz var bu konuda FB'den iyi kadro kursak alırız, 2010'larda 3 sene başardık bunu)
3. TS Basketbol (7 yıl sonra şampiyon olduk, her sene en iyi kadroyu kurmak zor değil)
4. Su Topu-Kürek (Tarihsel açıdan en başarılı branşlarımız şampiyon olmak zor değil)
5. Erkek Voleybol (Bütçeler kadınlara kıyasla yüksek değil, 2-3 senede bir şampiyon olacak kadro kurulabilir FB gibi)

Ve tabi ki amatörlerin amirali Erkek Basketbol (özellikle Avrupa'da iddialı olacak kadrolar kurulmalı lig zor ama sponsor bulması en kolay branş bu bir iki sene Avrupa kupası ve finalleri oynayarak CL'de)

Rezillikleri bitmiyor kazanmak için her yol mübah anlayışı var bunlarda.

Geri
Üst Alt