- 6 Eylül 2014
- 93.503
- 64.337
- 4.608
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vakıfbank’ın oyuncusu galiba bizde kiralık
Bize bonservisini vermesi imkansız yüksek bir para önermediğimiz taktirde ama gelecek sezon içinde kiralayabiliriz bence. Ebrar'da Vakıf'ın oyuncusu diye biliyorum aynı bölgelerde oynuyorlar sanırım.Öyleyse o zaman Vakıfbank hayatta bize bırakmaz.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Ebrar İtalya’ya transfer olduBize bonservisini vermesi imkansız yüksek bir para önermediğimiz taktirde ama gelecek sezon içinde kiralayabiliriz bence. Ebrar'da Vakıf'ın oyuncusu diye biliyorum aynı bölgelerde oynuyorlar sanırım.
Ebrar İtalya’ya transfer oldu
2 yıl kiralık gitmedi mi? Vakıf'ta sanırım bonservisi hala.Ebrar İtalya’ya transfer oldu
Evet ama bence bazı özel nedenlerle geri dönmeyebilir2 yıl kiralık gitmedi mi? Vakıf'ta sanırım bonservisi hala.
Bence gider, yaşının çok üzerinde iyi bir oyuncuO zaman bu genç Rumen kesin gidici önümüzdeki sezon.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Olabilir ama ben Vakıf'ın kolay bırakacağını sanmıyorum ki ciddi destekte görüyor sonuçta.Evet ama bence bazı özel nedenlerle geri dönmeyebilir
1 sene daha kiralayabiliriz bir ihtimal ama bunun için henüz erken.Bence gider, yaşının çok üzerinde iyi bir oyuncu
Genç boskovic ya. Hatta onun bile üstüne çıkabilir. Bu yasta bu kadar oyunu forse eden çok az oyuncu vardir.Bu kızın geleceği parlak daha 18 yaşında
Hemen şimdi basketbola da bir Rumen.Bu branşta da rumen taşıyor takımı.
niye kadro dışı kalmisBugün en kötü anadolu takımı bile iki mağlubiyet sonrası hocasını kovarken kadın erkek sürekli başarısız olmalarına rağmen yıllardır hocalara dokunulmama sebebini çözemedim hala. Bununla beraber saha içindeki saçmalıklar yetmemiş gibi bir de altyapıdan çıkarıp milli takıma yükselttiğimiz İlkin'i kadro dışı bırakma gerzekliğine de imza atmışız.
Geçen maç sahada hocayla takışmış sanırım.niye kadro dışı kalmis
kel şutlansın öyleyseGeçen maç sahada hocayla takışmış sanırım.
İlkin akşam ayrılsın sabahına Vakıf, Eczacı atlar üstüne, bizim şube kaç oyuncu çıkarmışta elimizdeki değeri bu kadar kolay harcıyoruz. Hocan Guidetti falan olsa vardır bildiği dersin de bunlar ne yapsa inanmam.kel şutlansın öyleyse
ilkin'in kariyeri > kel
İlkin akşam ayrılsın sabahına Vakıf, Eczacı atlar üstüne, bizim şube kaç oyuncu çıkarmışta elimizdeki değeri bu kadar kolay harcıyoruz. Hocan Guidetti falan olsa vardır bildiği dersin de bunlar ne yapsa inanmam.