Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

O zaman bu şubelerin kapatılması taraftarıyım.. Amatör branşta olsa, kaybedilen her maç Galatasaray markasına zarar veriyor.. Yatırım yapılmayacaksa oynamanın alemi yok.. Çekilelim ligden bankalar kendi aralarında oynasınlar.. Vakıfbank, ziraatbank, halkbank, eczacıbaşı (Şirket) bunlarla başa çıkamazsın zaten..
Zaten yillardir Savunuyorum bizim GALATASARAY SK degilde FC GALATASARAY olmamiz gerektigini, o zaman daha basarili oluruz,Volleyball,Basketbol,Atçilik,Yüzme,Masa Tenisi, Tekvando, bunlar gereksiz yük...Aziz Yıldırım Türkiye'nin en çok kupa alan Başkanı ama adamı söve söve gönderdiler kimse amatör subeye bakmaz Futbol'da başarisizsan kimse iplemez seni..

Sir Ataman 2-1'den vermiş yine.

İstifa da bir hizmettir.
Nedim Özbey istifa! Nedim Özbey istifa!
:cıkcık::cıkcık::cıkcık:

her branşta marizleniyoruz

Can sıkıntımızı bir kademe daha arttırmak adına Vakıfbank maçını açmış bulunduk.

Burutay takımdan ayrılmış diye birkaç haber gördüm bu da yetmemiş gibi Nedim'i hala kovmayıp bir de üstüne avrupadan elenmişiz gündem yoğunluğuyla anca takip edebildik. Ekstra bir şey bekleyen yokta eldekini nasıl bozuyorsunuz birader bunların olayı basiretsizlik falan değil ya bilerek yapıyorlar.

Burutay takımdan ayrılmış diye birkaç haber gördüm bu da yetmemiş gibi Nedim'i hala kovmayıp bir de üstüne avrupadan elenmişiz gündem yoğunluğuyla anca takip edebildik. Ekstra bir şey bekleyen yokta eldekini nasıl bozuyorsunuz birader bunların olayı basiretsizlik falan değil ya bilerek yapıyorlar.
Burutay bir de Fener'e giderse yangın çıkarırım yeter artık gerçekten yeter.

Ayrıca ne Nedim'miş be Fatih hocanın bile böyle kredisi yoktu.

Geri
Üst Alt