Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

Anthi, şampiyonlar liginde kafaya oynayan takımlarda dahil her yerde oynayabilir nasıl kalmaya ikna edildi hayret.
Anthi Yunan olan değil mi renktaş. Bem izlediğim maçlarda hiç beğenmiyorum bu kızı ya. Ya dışarı vuruyor ya blok yiyordu son zamanlarda izlediğim 7-8 maçta. Bana mı denk geldi yoksa. Yorumuna çok şaşırdım cidden.

Anthi Yunan olan değil mi renktaş. Bem izlediğim maçlarda hiç beğenmiyorum bu kızı ya. Ya dışarı vuruyor ya blok yiyordu son zamanlarda izlediğim 7-8 maçta. Bana mı denk geldi yoksa. Yorumuna çok şaşırdım cidden.
Doğru o. Vakıfbank, Fenerbahçe gibi zorluk seviyesi artan maçlarda takım çabuk siniyor haliyle ne blok tutabiliyoruz ne pasöre manşet getirebiliyoruz kim olsa standart bir hücum yüzdesi tutturamaz o maçlarda. Şu an hücum istatistikleri ligdeki en iyi smaçör. Manşeti de eskiden felaketti onu da bir tık düzeltti.

tumblr_mns6qyygN31sr68pfo3_500.gif

Evet aylardır sözleşme imzalayın diye yırtındığımız Vahit Emre Savaş, Fener'e gidiyormuş.Şubenin yöneticilerinden, bütçeyi onaylamayan üyelere kadar hepinize içtenlikle bela okuyorum.Nefret ettirdiniz.Bunlar Gsli falan değil

Vahit Emre senin de GS ile ilgili bütün gönderilerini silmene ne gerek vardı anlamadım ezik misin, moron ya.

bunlara para mı ödüyoruz

koskoca gs bırak eczacıyı fb'yi nilüfer'i yenmekten aciz bu şubenin amacı ne? kapatın sadece alt yapı kalsın vakıf eczacıya oyuncu yetiştirelim

Geri
Üst Alt