Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

FBG'ye deplasmanda 3-0 kaybettik yine. Buraya kadar her şey normal. Ama 3. sette 24-20'den nasıl seti veriyoruz orasını anlamadım.

24-20 olduğunda bile seti kaybedeceğimizi biliyordum. Bence ya adam gibi yatırım yapıp şampiyon olacak kadro kursunlar ya da tamamen gençlerle oynayalım. Kaybedeceksek onlarla kaybedelim, en azından milli takıma faydası olur ileride. Bu şekilde kurulan takımın hiçbir şeye faydası yok.

Takımda hoca sıkıntısı mı var acaba? Hayır kadro kalitemiz şampiyonluk için kötü olabilir anlarım. Ama takım sene başıda bu kadar oynuyordu. Hiçbir şekilde ileriye adım atan bir oyuncu yok takımda.

Takımda hoca sıkıntısı mı var acaba? Hayır kadro kalitemiz şampiyonluk için kötü olabilir anlarım. Ama takım sene başıda bu kadar oynuyordu. Hiçbir şekilde ileriye adım atan bir oyuncu yok takımda.

Şu yabancilarla hiç bir halt yiyemezsin. Ha ben bu İtalyan'i begenmiyorum. Centoni ve nihan dişinda hepsi genç oyuncu. Bu genç oyuncular kaliteli yabancilarla gelişir. biz Yabancilarinda acemilerini aliyoruz. Şampiyonluga oynayan kadro kurmuyorsaniz dondurun bu branşi.

Hoca zaten hiç bir halta yaramaz. Hem bizi hem milli takımı mahvetti. Onun dışında Centoni hariç takımda işe yarayan oyuncu yok. Diğer 3 takımla aramızda uçurum var.

Kadro farkını yazmaya gerek yok sanırım zaten herkes belirtmiş fakat bugünkü maça kaç yönetici gitmiş acaba? Ya da oyuncuların maddi sorunu var mı? Sponsorluk parası falan yani daha da sorular uzatılır. Önce şu mevzuları halletmek lazım, biraz ilgilenmek lazım bu takımlara. Es kaza bir başarıda herkes sahipleniyor fakat zor dönemlerde ortada kimseyi göremiyoruz.

Erkek voleybol takımımız , şu sıralar CEV 16'lu turun rövanş maçında Slovakya takımı Chemes Spisska Nova Ves'e konuk oluyor. İlk maçı 3-0 kazandığımızdan bu maçta 1 set bile alsak Avrupa'nın 3 numaralı kupasında çeyrek finale çıkacağız.

Şu an ilk sette 8-10 üstünlüğümüz var.

Maç yayını : LIVE – Huste.tv

Erkek voleybol takımımız , şu sıralar CEV 16'lu turun rövanş maçında Slovakya takımı Chemes Spisska Nova Ves'e konuk oluyor. İlk maçı 3-0 kazandığımızdan bu maçta 1 set bile alsak Avrupa'nın 3 numaralı kupasında çeyrek finale çıkacağız.

Şu an ilk sette 8-10 üstünlüğümüz var.

Maç yayını : LIVE – Huste.tv

altın set kuralı kalktı mı voleybolda,set almak önemli mi yine?

Altın set kalkmadı ama set önemli artık. 3-0 alınan maçtan sonra diğer takımın da 3-0 kazanıp işi altın sete götürmesi gerekiyor. 3-1 kurtarmıyor.

bi zamanlar 3-0 rövansşını 3-2 diğer takım kazansa da altın set oluyodu,böyle eh,doğrudur saol.

altın set kuralı kalktı mı voleybolda,set almak önemli mi yine?

Yanlış bilmiyorsam geçen seneye kadar altın set yine vardı bu sene değiştirildi tekrar. Şu an setlerde 2-0 öndeyiz ve 3-2 yenilsek bile çeyrek finale çıkıyoruz.

2-0'dan 2-2 oldu. Maçı kaybetsek bile turu geçeceğimizden yaklaşık 1,5 set boyunca genç oyuncularımız ile oynuyoruz. Çok güzel bir şey. Umarım bu uygulama diğer branşlara da yansır.

GS Voleybol @GSVoleybol1905 · 2 dk.2 dakika önce

ERKEK VOLEYBOL | FOTO | #Galatasaray FXTCR, genç oyuncularıyla sahada!

B75VNaPIYAEDL2u.jpg:large

Veeeeee 3-2 yendik. Avrupa'nın 3 numaralı kupasında çeyrek finale çıktık. Namağlup gidiyoruz. Umarım finale kadar gideriz.

Tauron ile oynuyoruz. 25-19 ilk set.

25-11

Son düzenleme:
2. Set 25-11 üstünlüğümüz ile bitti. Setlerde 2-0 öndeyiz. Kaldı 1 set. 3-1 yensek de turluyoruz. 3-2 yensek altın sete gidiyor.

3-0 bitti. Altın set mevzusu yoksa geçtik turu.

Avrupa'nın 2 numaralı kupasında son 4'e kaldık. Artık voleyboldan da bir Avrupa kupası almanın zamanı geldi.

Geri
Üst Alt