- 27 Ocak 2010
- 139.179
- 105.460
- 5.648
yetişen bizim yerliler değil rusmuş demek kiFenerin kadın voleybolu en iyi branşı olabilir. 17 lik rusu bulmuslar getirmişler. Kız neredeyse hatasız oynuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yetişen bizim yerliler değil rusmuş demek kiFenerin kadın voleybolu en iyi branşı olabilir. 17 lik rusu bulmuslar getirmişler. Kız neredeyse hatasız oynuyor
Olm bu bell denen kadın neden alındı biri bana anlatsın. İlkin ve pasör Gamze hemen gitsin gençleri oynayalım. Beyza var bizde geleceği parlak kızın oynatmiyor kelyetişen bizim yerliler değil rusmuş demek ki
Arina hanim benim kafama atabilir topları sesim cikmazkafalarına kafalarına geçirdiler resmen topları
Bunun nesi iyi taraf renkdasiyi tarafından bakarsak fener bu branşlara iyi para harcıyor. futboldan elde ettikleri gelirleri buralara aktarıyorlar.
Helal Vasfbi gün çocuğum olursa dünya üzerindeki en loser takım diye bunları anlatıcam
Bu branşları birilerine satacaksin onlar uğraşacak. Oyuncu almak için oyuncu aliyorlariyi tarafından bakarsak fener bu branşlara iyi para harcıyor. futboldan elde ettikleri gelirleri buralara aktarıyorlar.
futboldan kısıyorlar ve borçlarının çoğunluğu bu branşlar.Bunun nesi iyi taraf renkdas
Otobüs nerede renktasÇekilecek dert değil ya kapatın bu şubeyi ben de pes ediyorum artık
DevrildiOtobüs nerede renktas
İlkin denen kıza kilim yav ben ne hırs var ne yetenek oynat 17 lik beyzayi gitsin. Hele o pasor Gamze pas atmasını bilmiyor