- 27 Ocak 2010
- 139.168
- 105.444
- 5.648
25-15
25-13
50-28

25-13
50-28
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
25-1525-15
25-13
50-28
![]()
Bu skor tablosu bana 8.seti 27-25 kazanacağımızı söylüyor. Hakem erken bitirmiş.25-15
25-13
25-17
fb 75-45 gs
30 sayı fark yedi rezil sürüsü
6 sene veteran libero besledik hoca beslediğimiz gibi.Gizem takımdan ayrılmış. Ayrılıp ayrılmaması dert değil de takımın kaptanı sezon devam ederken kafasına göre nasıl takımı bırakıyor. Şubenin yöneticisi vs. ne halta yarıyor.
Hocam nasıl direniyor ama başkan, topçu, yönetici gidip geliyor bir tek hocam görevinin başında.6 sene veteran libero besledik hoca beslediğimiz gibi.
20 yıldır takipteyim bırak iyiyi kadro görmedim burada.Ya ezeli rakibimiz şu anda dünyanın en iyi kadrosuna sahip ve Imoco gibi bir takımı paspas ediyor. Bizim bu kadar kötü durumda olmamız kabul edilemez. Seneye güçlü kadro kurulmalı. Fenerbahçe'yi her branşta yakalamalıyız. Onlar sponsor buluyorsa biz de bulmalıyız.
daha önce bu 3 takımda cl'yi kazandıHelal olsun vallahi Fener'e. Vakıf devlet takımı, Eczacı şirket takımı, Fener onlara kafa tutuyor yıllardır. Helal olsun. Bu yıl her kulvarda en büyük favori onlar. Bizim de seneye iyi kadro kurmamız lazım. Ama önce Ataman Güneyligil yerine yabancı koç. Amin!
Evet. Dördüncü takım da bizdik hep bunların arkasından. Şimdi bizim yerimizi THY aldı ve biz beşinci büyük olduk ligde. Çok acı. Bizim üstümüzdeki takımlar bizimle olan maçlarda 3-1 ya da 3-0 kazanamadıklarında üzülüyorlar.daha önce bu 3 takımda cl'yi kazandı
febesin sponsor buluyor dedigin Koc'un para akitmasi degil mi? Varsa bizde de akitacak biri, buyursun.Ya ezeli rakibimiz şu anda dünyanın en iyi kadrosuna sahip ve Imoco gibi bir takımı paspas ediyor. Bizim bu kadar kötü durumda olmamız kabul edilemez. Seneye güçlü kadro kurulmalı. Fenerbahçe'yi her branşta yakalamalıyız. Onlar sponsor buluyorsa biz de bulmalıyız.
clyi aldıkları dönem acıbadem ile Mehmet Ali Aydınlar sponsor olmuştu bi biz göremedik böyle paralı destekfebesin sponsor buluyor dedigin Koc'un para akitmasi degil mi? Varsa bizde de akitacak biri, buyursun.
Son 15 yildir falan hep para akitan birileri var. Bizde onem verilmiyor camia tarafindan. Olan bu yani. Ben bizim kulubu ve camiayi da anliyorum ama. Kulup zarar etmek istemiyor, amator branslar zarari cok arttiriyor. Isadamlari ise reklam cok yapamayacaklarini dusundukleri icin sponsor olmak istemiyorlar. Verdikleri paranin geri donusu cok olmuyor onlara gore. KImseyi suclayamam. Anca parasini sacmak isteyen bir zengin cikarsa olur. Aydinlar gibi, Koc gibi.clyi aldıkları dönem acıbadem ile Mehmet Ali Aydınlar sponsor olmuştu bi biz göremedik böyle paralı destek
başarı yok, kupa yok ama vasat oyuncu ve personel maaşları var, ulaşım ve konaklama bedelleri var, salon kiraları var. iyi oyuncu almasan bile eksi giriyor kulübe üstüne fb, vakıf, eczacı bilmem ne bld'si seni tokatlıyor. kapatılması kulübe kâr yazacaktır.Son 15 yildir falan hep para akitan birileri var. Bizde onem verilmiyor camia tarafindan. Olan bu yani. Ben bizim kulubu ve camiayi da anliyorum ama. Kulup zarar etmek istemiyor, amator branslar zarari cok arttiriyor. Isadamlari ise reklam cok yapamayacaklarini dusundukleri icin sponsor olmak istemiyorlar. Verdikleri paranin geri donusu cok olmuyor onlara gore. KImseyi suclayamam. Anca parasini sacmak isteyen bir zengin cikarsa olur. Aydinlar gibi, Koc gibi.
Valla kapatilsin, hicbir eksikligini hissetmem. Tek izledigim erkek basketbol. Gerisine cidden bakmiyorum. Bugun biraz kadin basketbol macini izledim. Resmen hepsi yeteneksiz. Yani, neye gore bu sporu yapiyorlar? Acikcasi Alba'yi, Sancho'yu ozluyorum. Onlar cok ozeldi. Simdikiler bildigin topu potaya atmayi bilmiyorlar.başarı yok, kupa yok ama vasat oyuncu ve personel maaşları var, ulaşım ve konaklama bedelleri var, salon kiraları var. iyi oyuncu almasan bile eksi giriyor kulübe üstüne fb, vakıf, eczacı bilmem ne bld'si seni tokatlıyor. kapatılması kulübe kâr yazacaktır.
FB Koç öncesi dünyanın en iyi takımıydı voleybolda. Koç ve sonrasında VakıfBank vurdu geçti. Yani kadın voleybolda gerçekten o kadar büyük paralara gerek yok başarı için. Ya amatör branşları kapatıp "Ben spor kulübü değilim. Futbol kulübüyüm." diyeceksin ve küçük camia refleksini göstereceksin ya da bir Yusuf Demir'in maliyetine dünya çapında takım kurabildiğin bir branşta iyi bir takım kurup büyük takımların averaj takımı olmayacaksın. Hatta büyük takımlar içine gireceksin. Ya da dediğim gibi Fener'in büyüklüğünü kabul eder bir tavırla tüm amatör branşları kapatacaksın. Ama böyle bir tavır görmek istemiyorum ben taraftar olarak. Ben voleybol branşını çok seven ve takip eden biri olarak Vakıf'ı, Fener'i şamar oğlanına çevirmesini izlemek istiyorum. Bizi küçük bir camia gibi sadece futbola sıkıştırmak isteyenlerin yönetimde bulunmamasını istiyorum.febesin sponsor buluyor dedigin Koc'un para akitmasi degil mi? Varsa bizde de akitacak biri, buyursun.