Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

Ataman hocamın savunması hep eline kadro mu verdiler oluyordu fakat Neslihan'lı Kosheleva'lı takımla da bir şey yapamamıştı. Gitmesiyle her şey düzelecek mi düzelmeyecek iş oyuncuda bitiyor Haak, Boskovic ayarında oyuncular getirmedikçe şubeden bir halt olmayacak.

Ataman hocamın savunması hep eline kadro mu verdiler oluyordu fakat Neslihan'lı Kosheleva'lı takımla da bir şey yapamamıştı. Gitmesiyle her şey düzelecek mi düzelmeyecek iş oyuncuda bitiyor Haak, Boskovic ayarında oyuncular getirmedikçe şubeden bir halt olmayacak.
Bizimkiler şu projeler bitip salon konusu hallolduktan sonra yatırım yapmaya başlayacaklar gibi geliyor bana. O dönemde amatör şubeler yük olmaktan çıkıp kendi kendini döndürebilecek seviyeye gelir salonla birlikte.

Vakıfbank ve Fener'de oynayıp kapı önüne konunca Galatasaraylı olduğunu hatırlayan tiplerle zamanında vedalaşacak organizasyonu kuramazsan trip yersin böyle. Basketbol ve voleybolda yapı gereği takım değişimleri normal görülür fakat yine de Fener'de oynamış oyuncudan Galatasaray efsanesi olmaz.

Ataman hocam konsantrasyonu sağlamış diyebiliriz.

Işler bu noktaya kadar mı geldi artık. Bu nasıl bir nefrettir.

Vakıfbank maçı var birazdan ekranlardan uzak kalalım.

30-35 milyon taraftarımız var diye övünüyoruz hep ama yok mu bu taraftarların voleybola, basketbola yeteneği olan çocukları. altypıdan yetiştirelim yani ne olacak? oynasın genç kızlar genç erkekler yani anlamıyorum ben.

Geri
Üst Alt