Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

30-35 milyon taraftarımız var diye övünüyoruz hep ama yok mu bu taraftarların voleybola, basketbola yeteneği olan çocukları. altypıdan yetiştirelim yani ne olacak? oynasın genç kızlar genç erkekler yani anlamıyorum ben.
az yeteneği olanlar zaten vakıf eczacı fb'ye gidiyor taraftarlık önemli değil bu sporlarda yetenek ve para önemli ver parayı benim diyen fbli gs forması giyer.

yetenekli gsli de parayla fb vakıf forması giyer.

para harcamasan vasat gençlerle küme düşersin.

az yeteneği olanlar zaten vakıf eczacı fb'ye gidiyor taraftarlık önemli değil bu sporlarda yetenek ve para önemli ver parayı benim diyen fbli gs forması giyer.

vakıfa eczacıya fbye sokam

1681910226946.webp

kadın voleybolu önümüzdeki sezon baya kötü olacak. bjk bile önümüzde biterebilir

Niye ki? Daha transferler belli değil. Eldeki çer çöplerin büyük bölümünü def ettik. Takımın en iyileri Ayçin ve İlkin bizde. Japon bir pasör almışız. Bir de şu anda Amerika Milli Takımı'nda olan bir pasöz çaprazı var siyahi. Onu almışız. Geçen yıl pasör çaprazımız yoktu malum. Anthi'yi oynatıyorduk. O da smaçör aslında ama Katherine Bell falan oynayacağına o oynuyordu. Şimdi orada İlkin'in arkasına bir smaçör alalım iyi olur. Yani kötü olabilir evet fakat şu andaki kadrolarla bunu söylemek erken. Beşiktaş'ın avantajı kadroyu erkenden kurmak oldu. Ayrıca ben Beşiktaş'ın Sultanlar Ligi'ne çıkmasına ve iyi takım kurmasına sevindim. Üç büyük takımın her yerde mücadele etmesini istiyorum ben. Keşke biz de Beşiktaş da Vakıf, Eczacı ve Fener gibi olabilsek. Neyse bakalım onun da sırası gelecektir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bugün vnl çeyrek finalinde italyaylan oynayacağız. egonu yok diye biliyorum karşıda. umarım kazanırız. Zehram da sakatlıksız güzel bir maç geçirir umarım

Geri
Üst Alt