Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

2023-10-01.webp

Takım şu an Çukurova karşısında. Trt Spor Yıldız yayınlıyor.

Dünyanın en güçlü milli takımlarından biri olan ABD'den 2 oyuncu takımımızda ama hiç iyi görüntü vermiyorlar.

İlkin ve Ayçin zaten milli oyuncular iyiler. Japon pasör de iyi. Bu sezon takımın kaderini belli ki liberomuz ve 2 Amerikalı Cuttino ve Eggleston çizecek bu sene .

Hayırlısıyla düşeriz bu sene.

Dünyanın en güçlü milli takımlarından biri olan ABD'den 2 oyuncu takımımızda ama hiç iyi görüntü vermiyorlar.

İlkin ve Ayçin zaten milli oyuncular iyiler. Japon pasör de iyi. Bu sezon takımın kaderini belli ki liberomuz ve 2 Amerikalı Cuttino ve Eggleston çizecek bu sene .

Lig maçı değil herhalde, maç İzmir’de çünkü.

Bir de oynayan as takım ise rezillik. Skora bakınca direkt kapattım. 20-6 ne demek yahu?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Uzun süredir basaramadiklarini başaracaklar bu sene. Bu takım küme düşer, nerede menajer çakması oyuncu varsa doldurmuşlar takıma. Potansiyelli gençleri de yolladılar. Bu sene ikinci lige yolculuk var.

Nerde söylediniz lan bu maçı keşke hiç acmasaydim

Nasıl yani bu amerikaliar milli takimda oynuyorlar mi

Bu takimin zeka seviyesi düşük çok net belli oluyor

1 tane blok görmedim lan

Bir de bu takım için sponsor bulduk diye her gün basın toplantısı yapıyorlar. Sponsor bulduk diyorsan oyuncu getir getiremiyorsan ekrana çıkıp şov yapmayın.

Bizim maçı veren bir kanal yok mu?

Geri
Üst Alt