Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

Voleybol milli sporumuzdur!

0d4dcef3c41b3add4b81321f4e2c3c19.jpg

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray erkek voleybol baş antrenörü umut çakır, Türkiye a milli erkek voleybol takımının başına getirildi. Hayırlı olsun

Hocaya gitsin dedikçe adam yükseliyor başarılar diliyorum.

Tuğba berbat bir vnl geçirmişti ve eski formunda değil. Doğru olan da bu

Erkek voleybolda çok azgın bir takım kurduk. manşetler olsun, hücumda etkinlik olsun ligin üstündeyiz bence. cev cup finaline ve lig finalinde tribünde olmaya hazırlanın.

diğer transferler nasıl. pasör çaprazını izledim kral bi herif de gene manşet alamayan libero filan getirdilerse tüm parayı patry'e yatırıp bi halt olmaz.

boskovic tek başına amerika'dan 2 set aldı ama final setinde nefesi yetmedi. amerikalı as pasör çaprazları hariç hemen hepsini, pasörünü, liberosunu, yedekten giren smaçörlerini çok beğendim. özellikle 2 siyahi oyuncuları (thompson ve ogbonu mu ne) inanılmaz etkiliydi baktım hepsi bizim ülkenin 3 şirket takımında dönüp dolaşmış. bunlarla nasıl yarışacan ki.

20 senedir voleybola gelen gideni hatırlarım bir tane Boskovic'in yarı ayarında bile oyuncu getirmediler. Bir senede yöneticiler sorumluluk alsın yatırım bulsun biz şampiyon olalım 1 tane bile kupa kazanmadan senelerdir yönetime talip olabiliyorlar nasıl olsa hesap soran yok.

Geri
Üst Alt