- 6 Eylül 2014
- 93.474
- 64.320
- 4.608
Yardımcı Koç fantazisi var bizdeBu takım umut çakır denilen yetersiz birine mi emanet edilir. Çoğu branşta yetersiz yardımcı hocalar koç yapılmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yardımcı Koç fantazisi var bizdeBu takım umut çakır denilen yetersiz birine mi emanet edilir. Çoğu branşta yetersiz yardımcı hocalar koç yapılmış
Bu takımı kurup başına gecirilene bak. Komedi gibi takimKurulan kadroya oynanan oyuna bak hocayı bugün kovsunlar iki sene takım bulamaz.
Geçen sene ince bıyıklı bir herif vardı bizde ismini unuttum. Fener maçında bana sovdurmustu çok kritik hatalar yapmıştı. Bu sene baktım fenere gitmiş bu köpek. Hiç iyi niyetli bulmamistim onuKurulan kadroya oynanan oyuna bak hocayı bugün kovsunlar iki sene takım bulamaz.
Burak mı Fb'li zaten.Geçen sene ince bıyıklı bir herif vardı bizde ismini unuttum. Fener maçında bana sovdurmustu çok kritik hatalar yapmıştı. Bu sene baktım fenere gitmiş bu köpek. Hiç iyi niyetli bulmamistim onu
Galiba o.Bunun gibilere para yediriyoruz.Burak mı Fb'li zaten.
bedava mı giriyor maca?Timmerman futbolsever herhalde. Yine gelmiş maça.
![]()
GS oyuncusuna para mı verdirecez lan hemde hanımefendiye bencil herifbedava mı giriyor maca?
ben forma almam arkadas bundan sonraGS oyuncusuna para mı verdirecez lan hemde hanımefendiye bencil herif
Ulan senin sahan dugun salonuna dönmüş boşverseneben forma almam arkadas bundan sonra
benım param voleybolcuya gidiyor
Ulan senin sahan dugun salonuna dönmüş boşversene
Sen Galatasaraylı falan değilsin. Forman falan da yoktur. Boş vaktin çok dolduruyorsun buralarda işte.ben forma almam arkadas bundan sonra
benım param voleybolcuya gidiyor
varsa forumu bırakıyor musunSen Galatasaraylı falan değilsin. Forman falan da yoktur. Boş vaktin çok dolduruyorsun buralarda işte.
Forman varsa ve çok koyu cimbomluysan salı günü formanı giyip CEV maçına git o zaman. Sonra da foto at buraya. Görelim ne kadar cimbomluymuşsun.varsa forumu bırakıyor musun
YemezlerForman varsa ve çok koyu cimbomluysan salı günü formanı giyip CEV maçına git o zaman. Sonra da foto at buraya. Görelim ne kadar cimbomluymuşsun.