Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

puhhh (murat soner tepkisiyle)

Lazovic ne uzar ne kısalır bir oyuncu. Vakıf maçında üst düzey oynadı. Aslında ortalaması bunun bir tık üstü işte bugün gorduk

Ben bu branşı bildim bileli her sene böyle uyduruk Nilüfer Aydın gibi takımlara yenilmek gelenektir. 10 sene öncede böyleydi şimdide böyle. Net top öldüren oyuncun olmazsa böyle olur. Bu takım max 4. olur

Ben bu branşı bildim bileli her sene böyle uyduruk Nilüfer Aydın gibi takımlara yenilmek gelenektir. 10 sene öncede böyleydi şimdide böyle. Net top öldüren oyuncun olmazsa böyle olur. Bu takım max 4. olur
Kuzeyboru var daha ona kesin yenilecek. Kanun böyle soyluyor

Bizim hocanın tipi Pavel Horvath'a benziyor zaten. Yaramaz

Kuzeyboru var daha ona kesin yenilecek. Kanun böyle soyluyor
İlk yarı ne kadar puan toplarsa kar. Bu Alexia denen kız 2. yarı full yatışa geçer. Bugün kötü değildi ama onun olduğu takımdan başarı gelmez. Lazovic ve Kalandadze yerine net bir smaçör olmalıydı. Hadi Lazovic tamam İlkin'i yedekliyor ama diğeri aşırı saçma.

Aycin aşırı kötü timmerman sakatlanınca orta hücumu diye birsey kalmadı rakiplerde daha rahat smacorleri kapattı bu sayede. Blok rekoru kırmış orta oyuncuları. Sezon sonunda göndermek lazım aycin'i takımda en fazla kazanan oyunculardan ve aldığı para oyununu hiç karşılamıyor.

Geri
Üst Alt