Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lider olmasının bir anlami yok ki şampiyon playofflarda belirleniyor. Şuana kadar da ligde feneri seride 2 maç yenecek bir takımda yok.Ewt tam tahmin ettiğim gibi fbyi lider yaptık.
Kötü demi? bize karşı leştiEczaıcbaşı, Ebrar'ı aldı Hande'yi bize itelemek gibi bir durum olabilir ivedilikle uzak durulmalıdır.
Saha avantajı zımbırtısı yok muLider olmasının bir anlami yok ki şampiyon playofflarda belirleniyor. Şuana kadar da ligde feneri seride 2 maç yenecek bir takımda yok.
Kötülüğü ayrı bir de büyük maaşı var 2 iyi yabancı oynatırsın o paraya.Kötü demi? bize karşı leşti
Saha avantajı zımbırtısı yok mu
Hande gayet iyi oyuncu umarım gelir. Manşet kalitesini yükseltir. Eczacıbaşı futbolun Manu'su gibi bir şey oldu iyice. Oyuncu öğütme fabrikası.Eczacıbaşı, Ebrar'ı aldı Hande'yi bize itelemek gibi bir durum olabilir ivedilikle uzak durulmalıdır.
Varda full tribun ile bile yenemiyorlar hem eczaci hem vakıf. Biz zaten daha o seviyelerden uzağız. Anca vargas olmayacak o zaman şampiyonluğu kaptirirlar.Kötü demi? bize karşı leşti
Saha avantajı zımbırtısı yok mu
Aynen ben begenmiyorum onu. Bize bitirici manşeti iyi smaçör alsınlar. Yani yıldız bir oyuncu lazimEczacıbaşı, Ebrar'ı aldı Hande'yi bize itelemek gibi bir durum olabilir ivedilikle uzak durulmalıdır.
Bu Hande bildim bile manşeti iyi gelmiyor bana. Duzelttimi kiHande gayet iyi oyuncu umarım gelir. Manşet kalitesini yükseltir. Eczacıbaşı futbolun Manu'su gibi bir şey oldu iyice. Oyuncu öğütme fabrikası.
Milli takımda şov yapıyorlardı Gizem ile beraber.Bu Hande bildim bile manşeti iyi gelmiyor bana. Duzelttimi ki
Bırak bu işleri bize yabancı bitirici smaçör lazım.Galatasaray Daikin'ın Hande'ye burun kıvırma lüksü yok bence
Egonu mu geliyor üstat. Bende hakkı isterim
Biz voleybolun Başakşehir'i gibi bir şeyizBırak bu işleri bize yabancı bitirici smaçör lazım.
Yok ya temenni. Boskovic, Haak, Egonu, Antropova hepsinin kontratı bitiyor bir yerlere dağılacaklar yatırımı arttırıp birini alsak keşke.Egonu mu geliyor üstat. Bende hakkı isterim