Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

İlkin'in hücum performansı harici gayet iyiyiz. kuzeyboru'da allahtan lazareva ortalama bir koyuyor. o yanarsa maç o zaman zora girebilir.

İlkini bir çıkar dinlendir kalandadzeyi sok yav. Hicbirsey yapmıyorsun.

İlkin savunma yönünde her zaman çok iyidir ama hücum yönü hep soru işareti olmuştur. bu yüzden de milli takımda as oyuncu olması her zaman zor. oysa ki milli takımda da son yıllarda istikrarlı bir smaçör oyuncu yok.

Bu takımın yetenekleri 2. setlerde %50 erozyona uğruyor. Klasikleşen bir durum bu sezon.

Bu seti ben ilkine yazıyorum. böyle zor maçta da 2-0 yapabilecek oyun varken bir anda rakibi oyuna davet ettik.

Bitsin şu set

Seneye Alexia var diye oyuncu almamazlik yapmazlar umarim

Her yere yazıyorum buraya da yazıyorum. bu takıma bir tane top öldürecek smaçör transferi lazım diye. gürcü kızla yolları ayırıp lazovic-ilkin-transfer rotasyonu lazım. lazovic ile ilkinde dönüşümlü oynamalı. ilkin- lazovic ile ilk 3 zor.

Her yere yazıyorum buraya da yazıyorum. bu takıma bir tane top öldürecek smaçör transferi lazım diye. gürcü kızları yolları ayırıp lazovic-ilkin-transfer rotasyonu lazım. lazovic ile ilkinde dönüşümlü oynamalı. ilkin- lazovic ile ilk 3 zor.
Alexia ile 3 e mi girecen

Geri
Üst Alt