Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

Bu programla birlikte İlkin'le Elif küçük kızların çok sevdiği takip ettiği ikili oldu. Ne zaman maça gitsem tonla İlkin ve Elif fanı kızlar görüyorum.

Eda Erdem'i Icardi gibi çocukları etkileyen bir figür gibi satmaya çalıştılar ama tutmadı. İlkin'le Elif ise baya baya voleybolun Icardi'si gibi genç kızları etkiliyor. Belki de bu yüzden bir sürü kız çocuğu Galatasaraylı oluyor.

Fener'in kıskanç-haset-kuduruk yöneticileri bu durumu görüp programı kaldırtmaya çalışırsa hiç şaşırmam.

Eğlenceli, içten bir program olmuş. Kasmamışlar kendilerini hiç. İlkin'i kariyeri sonuna kadar tutmamız lazım bence sembol oyuncu olmalı aynı Işıl Alben gibi ki onunda kariyerinin sonlarında ayrılması çok saçma ve hataydı.

Eğlenceli, içten bir program olmuş. Kasmamışlar kendilerini hiç. İlkin'i kariyeri sonuna kadar tutmamız lazım bence sembol oyuncu olmalı aynı Işıl Alben gibi ki onunda kariyerinin sonlarında ayrılması çok saçma ve hataydı.
Orada kulübün hatası var.

aras kargo spor kulübü mü kargo şirketi mi sponsor mu içine ettiniz sporun

Kalandadze'nin manşet problemi çok sıkıntılı. Bu seviyelerde çok zor oynar böyle.

Kalandadzenin bitirisi iyi en azından

Bu Alexia ile olmaz . Cibara bu seneyi geçtim seneyede bununla devam eder.

Alexia ciddi potansiyelli bir isimdir ve vargas'dan sonra en iyi yerli çapraz oyuncusudur. fenerbahçe zamanında arina, cristina ve vargasa sabrederek ve vakıf'dan gizem ile meliha'yı da çekerek şuan ki seviyesine geldi. vargas'ın ilk geldiği sezonu hatırlıyorum, blok manyağı oluyordu. bizim alexia'ya sabır gösterip, gelecek sezon yıldız bir smaçör çekmemiz lazım. vakıf, ecza'dan falan da bir kaç iyi yerli çekersek bir yerlere geliriz. tabii zeren'in yatırımı arttırması gelecek sezon yerli oyuncu pazarında işimizi çok zorlaştıracak. bizden iyi bütçeli 4 takım varken 5'cisi de ortaya çıktı maalesef.

Alexia ciddi potansiyelli bir isimdir ve vargas'dan sonra en iyi yerli çapraz oyuncusudur. fenerbahçe zamanında arina, cristina ve vargasa sabrederek ve vakıf'dan gizem ile meliha'yı da çekerek şuan ki seviyesine geldi. vargas'ın ilk geldiği sezonu hatırlıyorum, blok manyağı oluyordu. bizim alexia'ya sabır gösterip, gelecek sezon yıldız bir smaçör çekmemiz lazım. vakıf, ecza'dan falan da bir kaç iyi yerli çekersek bir yerlere geliriz. tabii zeren'in yatırımı arttırması gelecek sezon yerli oyuncu pazarında işimizi çok zorlaştıracak. bizden iyi bütçeli 4 takım varken 5'cisi de ortaya çıktı maalesef.
Galatasaray futbol takımı başarılı gittiği sürece buralara iyi kaynak ayrılır. Yeter ki idari kadro sabit kalsın.

Galatasaray futbol takımı başarılı gittiği sürece buralara iyi kaynak ayrılır. Yeter ki idari kadro sabit kalsın.
Öyle olmalı. Kadınlardaki rekabet daha sert olsa da erkeklerde ortam daha kolay. hiç değilse kısa vadede orada ambargo koyacağımız takımda kurulabilir.

Bitirdin bizi be Kalandadze. Bu kadar çok hata yapılır mı.

Yazık ediliyor bu omurgayada neyse. 24-20 den iyi dönmüştük

İlkin olsaydı çoktan bitmişti maç.

Geri
Üst Alt