Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

Hakemin bi sahaya çıkıp oynamadığı kaldı Galatasaray'a karşı. Voleybolda bu kadar tek taraflı maç yöneten hakem ilk defa görüyorum.
Screenshot Capture - 2025-01-26 - 14-59-39.webp

Akıl almaz işler. Ben de ilk kez görüyorum.

Kazansak da setlerde 2-0 öne geçmişken çok gereksiz bir puan bıraktı takım. THY de puan bırakmışken 3-0'la gitmeliydik.

Lazoviç ve Alexia çok kırılgan ve istikrarsız oyuncular. Bu elini kolunu bağlıyor takımın. Britt ve İlkin ise karakter koyan isimler. Yasemin de yavaş yavaş katılıyor onlara.

Fener Vakıf'ı, Eczacı'yı, Zeren'i yenemedi. Biz de bu 3'lüyü yenip Fener'i yenemedik. İlk maçta Timmerman sakattı. Şimdi bunlar Arina, Vargas, Ana Cristina hepsini oyundan çıkarmadan maç boyu oynatırlar. Çok toksik de bir hocaları var. Bu kibir yuvalarına Eczacı'nın çaktığı gibi tokat çakmak çok haz verici olurdu.

Fener Vakıf'ı, Eczacı'yı, Zeren'i yenemedi. Biz de bu 3'lüyü yenip Fener'i yenemedik. İlk maçta Timmerman sakattı. Şimdi bunlar Arina, Vargas, Ana Cristina hepsini oyundan çıkarmadan maç boyu oynatırlar. Çok toksik de bir hocaları var. Bu kibir yuvalarına Eczacı'nın çaktığı gibi tokat çakmak çok haz verici olurdu.
Maç ne zaman

Kadroları abartı güçlü, orantısız güç resmen. Eczacı nasıl yendi bunları anlamadım.

Beşiktaş THY'yi yenerek baya bize çalıştı. Fener bizi yeneceği için fark 2 maça çıkacaktı. Heyecan devam eder böylelikle ilk 4 için.

Lan fileye vurup durmayın bedava sayı veriyonuz

Geri
Üst Alt