Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

Umut'un kovulması için daha hangi kepazeliğe imza atması gerekiyor söylesinler onu bekleyelim o vakit.
Utanma duygusu olsa 50 kere istifa ederdi ama istifa etmez hiçbir şekilde. kovacak yönetici de olduğunu düşünmüyorum çünkü şube umut çakır'ı mutlu etme şubesi olmuş. bundan 2 ay önce umut çakır istifa diye bağıran kızlar olmuş tribünde, onlara atar gider yapan tribünden tipler olmuş. kızlar twitter'da paylaşmıştı bu durumu.

Ne istifa eder ne de kovulur. lig sonuncusuna bile yenilen, en kolay cl grubunda elenen, ligde vasat bir sezon geçiren fenere bile bu sezon 2 maçı da verdi. fener sayesinde ilk 4 yapabilir miyiz havasına bile girdi sayesinde.

Fener maçı olunca ipini koparan gelmiş maça.

Set bile alamayiz geçiniz. Mehmet cibara istifa etsin galip gelmis sayarım. O vizyonsuz hemen gitmeli

Rakibin top öldüren smaçörü arina, bizim ilkin. Çapraz konusuna değinmiyorum bile. Kazanma ihtimali yüzde 1 falan. İlkini arka da savunmada kullanıp, top öldürecek smaçör alın diye sezon başından beri söyledik ama nafile. Voleybol şubesi voleyboldan anlamayanlar tarafından yönetiliyor. Büyük bütçe de versen bu şubeye, bu zihniyet ile hiçbir şey olmaz. Smaçör de İlkin ve dangubic ile hücum yapamazsın bu seviyede.

Takım gergin. Bu gerginligi de hiç anlamıyorum. Basket takımı da seyirci geldiğinde saçmalardı derbilerde.

Şu maç hakkında ne yazıyorsunuzki? Kadrolar arası uçurum var zaten. Boşuna sinir bozmaya gerek yok.

İlk set şimdiden gitti. Mehmet cibara denen vizyonsuz kaç senedir bir şubelerin başında insan hayret ediyor

Geri
Üst Alt