- 17 Ağustos 2009
- 44.151
- 33.254
- 3.448
İlk seti aldık. Maçı puan vermeden geçersek Zeren'den sürpriz bekliyorum yarın THY karşısında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan o boruyu artık biz bunlara sokalimNormal sezonun bitmesine 2 mac kaldi. Eczacibasi ve son olarak kuzey boruyla oynayacagiz
Totem olsun diye profil resmimi bir voleybolcumuz yapayım mı?Ulan o boruyu artık biz bunlara sokalim
Bir Fenerlide Galatasaray kompleksini anlarım, ama bir Galatasaraylıda Fener kompleksi neden olur anlamak zor.Erkeği ayrı kadını ayrı Fb ile eşleşip madara olmak için üst düzey 1 çaba gösteriyorlar. Etimle kemiğimle nefret ediyorum bu şubeden
Hiçbir kupayı alamayıp, her derbide yenildiğimiz için olabilir mi?Bir Fenerlide Galatasaray kompleksini anlarım, ama bir Galatasaraylıda Fener kompleksi neden olur anlayamıyorum.
Erkeklerde yenebiliriz. Kadınlarda set alsak sevinirimHiçbir kupayı alamayıp, her derbide yenildiğimiz için olabilir mi?
Bağıra bağıra 4 maçı kaybedeceğiz. Kadınlarda 3-0, erkeklerde 3-2 klasik
Ligde 2 tane spor kulübü var (GS, bjk) gerisi şirket takımı. THY ve Zeren'in bütçesi muhtemelen GS'nin 2 katıdır. Fener zaten futboldan gelen kompleks ve holding gücüyle korkunç bütçeler ayırıyor Basketbol ve Voleybol'a.Hiçbir kupayı alamayıp, her derbide yenildiğimiz için olabilir mi?
Bağıra bağıra 4 maçı kaybedeceğiz. Kadınlarda 3-0, erkeklerde 3-2 klasik
Kadınlarda iyi oynadığimiz bir sekans olur sonra Vargs the haksız rekabet devreye girer maçı bitirirErkeklerde yenebiliriz. Kadınlarda set alsak sevinirim
Dediğin bütün şeyleri ben de biliyorum.Ligde 2 tane spor kulübü var (GS, bjk) gerisi şirket takımı. THY ve Zeren'in bütçesi muhtemelen GS'nin 2 katıdır. Fener zaten futboldan gelen kompleks ve holding gücüyle korkunç bütçeler ayırıyor Basketbol ve Voleybol'a.
Yeni kurulmuş bir kadroyla ligi ilk 4'te ligi bitirirsen, seneye çok daha iddialı bir takım olabilirsin. Vakıf'ı ayırıyorum Fener ve Eczacı yatırdığı paranın karşılığını alabiliyor mu sanıyorsun sen. Büyük fiyasko ikisi de Avrupa'da. Vakıf defalarca CL şampiyonu oldu. Zaten havuz dar 4-5 takım arasında gidip gelen bir spor. Ona rağmen başarılı gibi satıyorlar kendilerini. Bu sene tarihlerinin en güçlü takımını kurdular belki de göreceğiz CL 'yi alabilecekler mi.
Lafın kısası Galatasaray şirket kasasıyla değil kendi bütçesiyle dönsün yeter mantığıyla bakıyor buraya. Yok Fener'e yenilmiş, yok Vakıf'a yenilmiş bunlar ölçü değil. Yarın salon yapılır kulüp maddi anlamda da uzun vadeli nefes alırsa ne Fener kalır ne Eczacı emin ol. İkisi de looser camia.
Kaan tokatlar geçerErkeklerde yenebiliriz. Kadınlarda set alsak sevinirim