Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

İlk seti aldık. Maçı puan vermeden geçersek Zeren'den sürpriz bekliyorum yarın THY karşısında.

Beşiktaşlılar sakatlanan İllin'i alkışladı. Başımıza taş yağacak.

4-16 oha cimbom

8-0 😂

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-03-08-19-10-50-239_com.twitter.android.webp
    Screenshot_2025-03-08-19-10-50-239_com.twitter.android.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 12
Normal sezonun bitmesine 2 mac kaldi. Eczacibasi ve son olarak kuzey boruyla oynayacagiz

Erkeği ayrı kadını ayrı Fb ile eşleşip madara olmak için üst düzey 1 çaba gösteriyorlar. Etimle kemiğimle nefret ediyorum bu şubeden
Bir Fenerlide Galatasaray kompleksini anlarım, ama bir Galatasaraylıda Fener kompleksi neden olur anlamak zor.

Bir Fenerlide Galatasaray kompleksini anlarım, ama bir Galatasaraylıda Fener kompleksi neden olur anlayamıyorum.
Hiçbir kupayı alamayıp, her derbide yenildiğimiz için olabilir mi?

Bağıra bağıra 4 maçı kaybedeceğiz. Kadınlarda 3-0, erkeklerde 3-2 klasik

Hiçbir kupayı alamayıp, her derbide yenildiğimiz için olabilir mi?

Bağıra bağıra 4 maçı kaybedeceğiz. Kadınlarda 3-0, erkeklerde 3-2 klasik
Ligde 2 tane spor kulübü var (GS, bjk) gerisi şirket takımı. THY ve Zeren'in bütçesi muhtemelen GS'nin 2 katıdır. Fener zaten futboldan gelen kompleks ve holding gücüyle korkunç bütçeler ayırıyor Basketbol ve Voleybol'a.

Yeni kurulmuş bir kadroyla ligi ilk 4'te ligi bitirirsen, seneye çok daha iddialı bir takım olabilirsin. Vakıf'ı ayırıyorum Fener ve Eczacı yatırdığı paranın karşılığını alabiliyor mu sanıyorsun sen. Büyük fiyasko ikisi de Avrupa'da. Vakıf defalarca CL şampiyonu oldu. Zaten havuz dar 4-5 takım arasında gidip gelen bir spor. Ona rağmen başarılı gibi satıyorlar kendilerini. Bu sene tarihlerinin en güçlü takımını kurdular belki de göreceğiz CL 'yi alabilecekler mi.

Lafın kısası Galatasaray şirket kasasıyla değil kendi bütçesiyle dönsün yeter mantığıyla bakıyor buraya. Yok Fener'e yenilmiş, yok Vakıf'a yenilmiş bunlar ölçü değil. Yarın salon yapılır kulüp maddi anlamda da uzun vadeli nefes alırsa ne Fener kalır ne Eczacı emin ol. İkisi de looser camia.

Ligde 2 tane spor kulübü var (GS, bjk) gerisi şirket takımı. THY ve Zeren'in bütçesi muhtemelen GS'nin 2 katıdır. Fener zaten futboldan gelen kompleks ve holding gücüyle korkunç bütçeler ayırıyor Basketbol ve Voleybol'a.

Yeni kurulmuş bir kadroyla ligi ilk 4'te ligi bitirirsen, seneye çok daha iddialı bir takım olabilirsin. Vakıf'ı ayırıyorum Fener ve Eczacı yatırdığı paranın karşılığını alabiliyor mu sanıyorsun sen. Büyük fiyasko ikisi de Avrupa'da. Vakıf defalarca CL şampiyonu oldu. Zaten havuz dar 4-5 takım arasında gidip gelen bir spor. Ona rağmen başarılı gibi satıyorlar kendilerini. Bu sene tarihlerinin en güçlü takımını kurdular belki de göreceğiz CL 'yi alabilecekler mi.

Lafın kısası Galatasaray şirket kasasıyla değil kendi bütçesiyle dönsün yeter mantığıyla bakıyor buraya. Yok Fener'e yenilmiş, yok Vakıf'a yenilmiş bunlar ölçü değil. Yarın salon yapılır kulüp maddi anlamda da uzun vadeli nefes alırsa ne Fener kalır ne Eczacı emin ol. İkisi de looser camia.
Dediğin bütün şeyleri ben de biliyorum.

Kimse ölçü olup olmamasına bakmıyor. Durduk yere kulüp kimliği zarar görüyor. İlkin meselesi büyüdüğü için ekstra haber oluyor ayrıca. Eskiden bu kadar gündem olmuyordu.

Salon yapılana kadar Fb ile ne kadar az karşılaşırsak o kadar iyi. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.

Cev cup'a gitsen ne olacak? 2 kere final oynadık sonuç gelmedi. İtalyan gelene kadar turlar ilk rastladığımız İtalyan'a elenir döneriz. En azından Challenge Cup'takiler daha dişimize göre.

Lanetli şube. Salonla falan da düzeleceği meçhul

Geri
Üst Alt