Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

Dediğin bütün şeyleri ben de biliyorum.

Kimse ölçü olup olmamasına bakmıyor. Durduk yere kulüp kimliği zarar görüyor. İlkin meselesi büyüdüğü için ekstra haber oluyor ayrıca. Eskiden bu kadar gündem olmuyordu.

Salon yapılana kadar Fb ile ne kadar az karşılaşırsak o kadar iyi. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.

Cev cup'a gitsen ne olacak? 2 kere final oynadık sonuç gelmedi. İtalyan gelene kadar turlar ilk rastladığımız İtalyan'a elenir döneriz. En azından Challenge Cup'takiler daha dişimize göre.

Lanetli şube. Salonla falan da düzeleceği meçhul
Mevcut takımın omurgası bozulmaz ve nokta eklemeler olursa Avrupa kupası hayal değil. Bu sene bile gelebilirdi. Altın sette ucu ucuna kaçtı final.

Mevcut takımın omurgası bozulmaz ve nokta eklemeler olursa Avrupa kupası hayal değil. Bu sene bile gelebilirdi. Altın sette ucu ucuna kaçtı final.
Heh bak dediğime geliyorsun. Sen futbol için "Hedef 5. yıldız olmalı. Avrupa 2. planda olmalı" tarzında bir şey demiştin. Bu görüşe ben de katılıyorum

Basketbol ve voleybolda ise tam tersini savunuyorum. Liglerde önümüz kapalı. Avrupa'da bir nebze şansımız war. Liglerde Fb'den kaçıp gerçekçi hedeflerle uğraşmak lazım diyorum bu kadar basit

Hücum yine Carutasu İlkin'e kalacaksa yine bir şey olmaz takımdan bu arada.

Heh bak dediğime geliyorsun. Sen futbol için "Hedef 5. yıldız olmalı. Avrupa 2. planda olmalı" tarzında bir şey demiştin. Bu görüşe ben de katılıyorum

Basketbol ve voleybolda ise tam tersini savunuyorum. Liglerde önümüz kapalı. Avrupa'da bir nebze şansımız war. Liglerde Fb'den kaçıp gerçekçi hedeflerle uğraşmak lazım diyorum bu kadar basit

Hücum yine Carutasu İlkin'e kalacaksa yine bir şey olmaz takımdan bu arada.
Bu sadece senin değil salona gelen çoğu taraftarın ortak görüşü zaten. Mantıklı olan bu. Mantıksız olan neden Fener'i Vakıf'ı geçemiyoruz kısmı. Sen beklentini oraya koyarsan yanlış beklenti yüzünden hiç bir şeyden memnun olmazsın. Doğru beklenti 4.'lüktü bunu da alacaklar büyük hata yapılmazsa.

Takıma doğru takviyeler konusunda yönetime gram güvenim yok ama şube menajeri Neşve Büyükbayram'a güvenim var. Bu takımı da o kurdu. Eylül ve Yasemin önemli yerli kazançlar. Alexia da ana rol değil de yan rol olursa o da iyi ekleme. Yerli kadromuz bu çizgide devam ederse uzun vadede beklentim yüksek.

Bu sadece senin değil salona gelen çoğu taraftarın ortak görüşü zaten. Mantıklı olan bu. Mantıksız olan neden Fener'i Vakıf'ı geçemiyoruz kısmı. Sen beklentini oraya koyarsan yanlış beklenti yüzünden hiç bir şeyden memnun olmazsın. Doğru beklenti 4.'lüktü bunu da alacaklar büyük hata yapılmazsa.

Takıma doğru takviyeler konusunda yönetime gram güvenim yok ama şube menajeri Neşve Büyükbayram'a güvenim var. Bu takımı da o kurdu. Eylül ve Yasemin önemli yerli kazançlar. Alexia da ana rol değil de yan rol olursa o da iyi ekleme. Yerli kadromuz bu çizgide devam ederse uzun vadede beklentim yüksek.
Ben neden Fb Vakıf'ı geçemiyoruz demiyorum ki. Öyle desem zaten 5. olmayı niye isteyeyim

Thy nin 3 maçı var ve 10 puan öndeyiz, 4.lük neden garanti değil, bişey mi kaçırıyorum.

Evet ya öyleymiş, çok saçma geldi bana puana değil de öncelikle galibiyet sayısına bakılması.
3 – 0 ve 3 – 1 galibiyetle sonuçlanan müsabakalarda galip gelen takıma (3) puan,

3 – 2 galibiyetle sonuçlanan müsabakalarda galip gelen takıma (2) puan,

2 – 3 sonuçlanan müsabakalarda mağlup olan takıma (1) puan,

1 – 3 ve 0 – 3 sonuçlanan müsabakalarda mağlup olan takıma (0) puan verilir.

3 – 0 ve 3 – 1 galibiyetle sonuçlanan müsabakalarda galip gelen takıma (3) puan,

3 – 2 galibiyetle sonuçlanan müsabakalarda galip gelen takıma (2) puan,

2 – 3 sonuçlanan müsabakalarda mağlup olan takıma (1) puan,

1 – 3 ve 0 – 3 sonuçlanan müsabakalarda mağlup olan takıma (0) puan verilir.
Sağol reis ama bunları biliyordum, kendimi voleybolu niye elle oynuyolar diyen dedeler gibi hissettirdin😃 voleybol severim.

Geri
Üst Alt