Onur Duman
Parçalı Üye
- 25 Ekim 2013
- 3.893
- 1.103
- 1.143
Geçmiş olsun. Eylül gibi vasıfsızları şişirirsek böyle olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bütçe bir tık arttı seneye ki kadro bundan bir tık iyi diye okudum ben bazı yerlerde. Bu seneden artısı seneye Bongaerts'i dinlendirecek yerli pasörümüzde iyi imiş sanırım. Lukasik'in bu sezonu kötü ama bin önceki sezonu gibi olursa o da mevcuttan daha iyi olur deniyor. Benim yorumlardan anladığım vurunca öldürecek kötü zamanda eline bakacağımız Egonu, Vargas, Boskovic tarzı bir oyuncu eksiğimiz olduğu.Bütçe artmadı ama işte. Transferler bitti zaten seneye için. Seneye bundan iyi kadro kuruldu maalesef
Eczacı ile 3.'lük maçı yok mu? Boskovic sakatlanmış bir de onlarda sanırım.Dönmez bu maç. Bu sezon için emeklerinie teşekkürler kızlar. Umarım yeni sezonda final oynarız. Haydi kalın sağlıcakla![]()
AmaaannEczacı ile 3.'lük maçı yok mu? Boskovic sakatlanmış bir de onlarda sanırım.
Lukasik iyi oladabilir kötü de olabilir. Şuan kapalı kutu. Lazovic kalmalıydı bence. Grobelna alındı, Fedusio alındı. Bunlar 3. Sınıf oyuncular. Seni hiç bir yete götüremezler. Hadi Egonu Boskovic alamiyosun Fb'den giden Kiera'yı alsana. Çin'e gitti. Fedusio denilen kisiyi alacagina Vakıf'tan ayrılan Ali Frantti'yi alsana mesela. Onu bile Beşiktaş kaptı.Bütçe bir tık arttı seneye ki kadro bundan bir tık iyi diye okudum ben bazı yerlerde. Bu seneden artısı seneye Bongaerts'i dinlendirecek yerli pasörümüzde iyi imiş sanırım. Lukasik'in bu sezonu kötü ama bin önceki sezonu gibi olursa o da mevcuttan daha iyi olur deniyor. Benim yorumlardan anladığım vurunca öldürecek kötü zamanda eline bakacağımız Egonu, Vargas, Boskovic tarzı bir oyuncu eksiğimiz olduğu.