Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.014
- 7.327
- 1.873
Torreira maca gelmis 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hücumu gitgide iyiye gidior ama 3.lükten öteye gidemeyiz yine. Cev'i zorlayakİlkini begeniyon mu
3. Olursak seneye şampiyonlar ligine gideriz önemli buHücumu gitgide iyiye gidior ama 3.lükten öteye gidemeyiz yine. Cev'i zorlayak
Kupa alak. TEneke girsin şu şubeden 1 tane3. Olursak seneye şampiyonlar ligine gideriz önemli bu
Bu kadroyla her türlü alırız o kupayı ocakta iyi pasör caprazi alinirsaKupa alak. TEneke girsin şu şubeden 1 tane
Wardır yine bölüm sonu canawarı kalleş 1 italyan takımıBu kadroyla her türlü alırız o kupayı ocakta iyi pasör caprazi alinirsa
Var galiba o zaten. Geçen sene bizi eleyenWardır yine bölüm sonu canawarı kalleş 1 italyan takımı
Top öldüremiyor çünkü. yerine giren alexia servislerinde oyunu bitirmiştik. maalesef çok yanlış bir transfer olmuş.Grobelnna ugursuzunu cikar. Demin çıktı set döndü
Bunu görüyor ve oynatıyor orası daha vahimTop öldüremiyor çünkü. yerine giren alexia servislerinde oyunu bitirmiştik. maalesef çok yanlış bir transfer olmuş.
sabah sorduğumda veleybol sevmem dedinEmekliliğe gelmiş Grobelna, Naz ve Barbolini kapatıyorum bu duruma tahammülümüz kalmamıştır.
Bu grobelnayi oynatmak vatana ihanettir yav. Çıkıyor takım geri dönüyorEmekliliğe gelmiş Grobelna, Naz ve Barbolini kapatıyorum bu duruma tahammülümüz kalmamıştır.
Kulübümüz uzağa işeme yarışmasına katılsa takip ederiz.sabah sorduğumda veleybol sevmem dedin
ya şimdi ben burada hocaya diyorum ki
hocam sen ayaksın
Kendi milli takımına bile alınmıyor Japonya'ya falan gitti zaten kadın bugün yarın bırakacak biz as oyuncu yaptık.Bu grobelnayi oynatmak vatana ihanettir yav. Çıkıyor takım geri dönüyor