Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

Bugün Eylül bile kötü oynadı. Takımda yolunda gitmeyen bir şeyler var.

Bu takıntılı kel gönderilmedikçe hiç bi halt olmaz. Kullanamıyor oyuncuları, verim alamıyor. Bazı oyuncuları yok etti resmen.

Oyuncularımız asla kötü değil. Sorun hocada, bu adamın hiç bi zaman başardığı bişey olmadı zaten. Haa şunu da söyleyeyim, syllaya çok fazla anlam yüklüyorsunuz. Sylla hiç bi zaman bir takımın yıldızı olmadı ki, skorer olmadı ki, sistemli bi takımda savunma yapan iyi bir oyuncu sadece.

G5AsWJGXkAAzkwm

Bir diğer haberde fenerbahçe santarelli ile anlaşmak üzere ve italyadaki kulübü de bizim hocayı düşünüyormuş. Yine bir işi beceremeyecek insanlara şube emanet edilmiş ve hocanda kaptanında kaçmak için adımları atmaya başlamış.

Bir diğer haberde fenerbahçe santarelli ile anlaşmak üzere ve italyadaki kulübü de bizim hocayı düşünüyormuş. Yine bir işi beceremeyecek insanlara şube emanet edilmiş ve hocanda kaptanında kaçmak için adımları atmaya başlamış.

Direkt kapatsinlar bosver

Böyle bir haber vardı ki Can Bedel bu tarz haberlerde pek yanıldığını görmedim.

Böyle bir haber vardı ki Can Bedel bu tarz haberlerde pek yanıldığını görmedim.

Bu haber eczacıbaşı maçı öncesiydi. O maç sonrası bugün bir görüşme gerçekleşmiş ve son durum buymuş. haberi yapan da voleybol için güvenilir bir kaynak. Bakalım kim haklı çıkacak ama ben bizim voleybol şube sorumlularına bir gram güvenmiyorum. kokusu yakında çıkar.

Yalanlandı haber.
Sözleşme imzalanana kadar yalanlanmasının bir anlamı yok. Hocamız için çıkan haberinde. Laf degil icraat göstermeleri gerekiyor. kendilerinden yıllardır icraat harici her şeyi görüyoruz. Haberi yapan da voleybol piyasasına hakim doğru kaynaklardan öyle fenerli vs yancı birisi değil. dediğim gibi büyük bir kriz var ve çözemeyen sadece laf ebeleği yapan yöneticilerimiz var.

Haberi yapan etkileşim için sıkmış bir taraflarından.

Sözleşme imzalanana kadar yalanlanmasının bir anlamı yok. Hocamız için çıkan haberinde. Laf degil icraat göstermeleri gerekiyor. kendilerinden yıllardır icraat harici her şeyi görüyoruz. Haberi yapan da voleybol piyasasına hakim doğru kaynaklardan öyle fenerli vs yancı birisi değil. dediğim gibi büyük bir kriz var ve çözemeyen sadece laf ebeleği yapan yöneticilerimiz var.
Hoca gitsin zaten o umarım dogrudur

Eczacıbaşı kuzeyboruyu 3-2 zar zor yenmiş. Lan biz set alamadık kafayı yiyecem

Barbolini evine dön

Geri
Üst Alt