Onur Duman
Parçalı Üye
- 25 Ekim 2013
- 3.670
- 981
- 1.103
Ayrıca izledigim kısımlarla ve sezonun geneli hakkında konuşacak olursam Patry maalesef büyük hayal kırıklığı... Erkeklerde bu seviyede pasör çaprazı top seçemez. Adam mükemmel manşet bekliyor hücum için. Erkekler de havada topu gördüğü an zımbalayan oyuncu gerekiyor. Onunla devam edilirse seneye de başarılı olunmaz. Tabi tek sorun o değil.
Gökçen koca bir 0. Bu çocuktan asla olmayacak her maç istatistiklerini bakiyorum 15 sayı 13 hata gibi istatistikleri var. Aldığını veren takıma zerre katkısı olmayan biri. Arslan ve liberoyi saymıyorum bile.
Klüp ya Cibara'yı kovup iyi de oyuncular alsın, ya da şubeler kapansın. Keşke 1 tane bile seyirci bu maçlara gitmese de gerçekler gün yüzünü çıksa.
Gökçen koca bir 0. Bu çocuktan asla olmayacak her maç istatistiklerini bakiyorum 15 sayı 13 hata gibi istatistikleri var. Aldığını veren takıma zerre katkısı olmayan biri. Arslan ve liberoyi saymıyorum bile.
Klüp ya Cibara'yı kovup iyi de oyuncular alsın, ya da şubeler kapansın. Keşke 1 tane bile seyirci bu maçlara gitmese de gerçekler gün yüzünü çıksa.