Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

Zeren 1 milyondan fazla verdi Wild card icin diye biliyorum. Ona para verecegine önce takımına topa vuran oyuncu al. Barış Alper'i satsak ancak Haak'ı alabiliriz diye yöneticin var senin.
Ödeyememişler o parayı işte wild card hakkı Türkiye için kalırsa kupayla beraber kaçırmamak lazım. Haak vs. Cl olmadan mümkün değil zaten yönetime haftaya ayrıca gireceğim.

Ödeyememişler o parayı işte wild card hakkı Türkiye için kalırsa kupayla beraber kaçırmamak lazım. Haak vs. Cl olmadan mümkün değil zaten yönetime haftaya ayrıca gireceğim.
Tamam da sana bedavaya gelmicek wild card işte. Para vermen gerekecek. Sen o parayla top seviye oyuncu alabilicekken, niye o parayı wild card icin kullanacaksın ki? Katılsan bile zaten bu kadroyla hiçbir şey yapamazsın.

Tamam da sana bedavaya gelmicek wild card işte. Para vermen gerekecek. Sen o parayla top seviye oyuncu alabilicekken, niye o parayı wild card icin kullanacaksın ki? Katılsan bile zaten bu kadroyla hiçbir şey yapamazsın.
Ya zaten öyle bir para yok voleybol için kim havadan 1 milyon dolar verir gerçekçi değil bir kere kupayı al yatırım vaat et alırsın adamlar rekabetçi takım arıyor.

Ya zaten öyle bir para yok voleybol için kim havadan 1 milyon dolar verir gerçekçi değil bir kere kupayı al yatırım vaat et alırsın adamlar rekabetçi takım arıyor.
1 milyon gerçekmi bilmiyorm ama bence aşagıda degildir. Bizde zamaninda wild card aldigimiz sezonlar sponsor desteğiyle ciddi para verdik diye hatırliyorum. Bir de Zeren ligin isim sponsoru falanda olmuştu, o faktörde var. Bizim mutlaka adam akıllı oyuncu almamız gerekiyor. O gelmez bu gelmez diye birşey yok. Parayı verince herkes her yere gidiyor.

18 11 iken 18 14 veya 15 oldu. Sonra mola aldılar. Mola bitene kadar diğer kanallara bakayım dedim unutmuşum. Ancak şimdi gördüm. 2 - 3 yeter galiba

İlk iki seti rahat rahat alıp da maçı bu hale sokmak da bizim voleybol şubemize yakışırdı

Geri
Üst Alt