- 6 Eylül 2014
- 93.305
- 64.208
- 4.608
Para bulursan star oyuncular al niye kapatiyon Mete ustaÖlü Fb'ye bile zor diş geçiriyoruz bir gün parayı vurursam kendi ellerimle kapatacağım bu şubeleri.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Para bulursan star oyuncular al niye kapatiyon Mete ustaÖlü Fb'ye bile zor diş geçiriyoruz bir gün parayı vurursam kendi ellerimle kapatacağım bu şubeleri.
Bizde varız banka takımları da var diğer branştaki gibi rahat at koşturamıyorlar. Piyasada yerli oyuncu çıkınca çekip alabiliyoruz ellerinden.fb tüm amatör branşlara hayvan gibi para akıtırken, adam veleybokunda neden sürünüyor mete ağbi?
30 senedir düzelmeyen yerleri ben düzeltemem kapatıp sorunu kökten çözelim.Para bulursan star oyuncular al niye kapatiyon Mete usta
Mehmet cibaradan daha iyi yaparsın bence. Sana guveniyorum30 senedir düzelmeyen yerleri ben düzeltemem kapatıp sorunu kökten çözelim.
Ya hala Akimova falan kovalıyorlar bunların başarılı olmak gibi dertleri yok bunlardan yol olmaz.Mehmet cibaradan daha iyi yaparsın bence. Sana guveniyorum
Tolok filan alasalardi bari. Onu geçtim iyi bir smacor bulsalar bari. Seneye de birsey beklenmez. Kadın baskette Bari iyi yabancı oyuncular bulsalar bariYa hala Akimova falan kovalıyorlar bunların başarılı olmak gibi dertleri yok bunlardan yol olmaz.
büyük takımlar aldıkları kupalarla, küçük takımlar ise yendikleri büyük takımlarla övünür.Çok saçma videolar yapmışız yılllardır ligi domine eden onlar şampiyon olan onlar bizim şampiyonluk yok kupa yok dalga geçmişiz
ayıptır günahtır
Rahatsızlığı var onun bu sene yazın tedavi olacakmış o yüzden gitmeyecekmiş Fransa milli takımına.Patry rezalet oynuyor. Bu sene nerdeyse genel.olarak böyleydi. Seneye devam edilmemeli
Yok artık. İki tane düzgün oyuncu var birini gönderelim mi. Pasör yok, orta oyuncu yok takımda.Patry rezalet oynuyor. Bu sene nerdeyse genel.olarak böyleydi. Seneye devam edilmemeli
Patry eski Patry değil. Erkeklerde çok fazla seçenek var. Düşüşe geçti artık.Yok artık. İki tane düzgün oyuncu var birini gönderelim mi. Pasör yok, orta oyuncu yok takımda.